Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Långfrukostar och utomhushäng

Långfrukost

Den här veckan har inte blivit riktigt som jag hade tänkt mig. I måndags eftermiddag började jag känna av i halsen och sedan dess har jag varit sänkt av en förkylning. Det gör fortfarande lite ont i halsen, men framför allt är jag tung i huvudet och det känns lite som att gå runt med bomull i skallen. Så träningen har fått väljas bort till förmån för mer sömn och vila än vanligt.

Idag jobbar jag sista dagen innan påskledig hela långhelgen. Då kommer det finnas mer tid till återhämtning, men jag hoppas innerligt att jag kommer orka göra det som vi har planerat. Det jag ser fram emot framför allt i påsk är att äta långfrukostar med lilla familjen, ha våra stora familjer över på påskmat, barnens aktiviteter som involverar påskkärringar och påskstånd samt att vara utomhus mycket. Förkylningen till trots så vill jag njuta av det underbart vackra väder vi har nu, både genom promenader och trädgårdsarbete. Jag håller tummarna för att jag bara blir piggare nu och att även alla ni får fira en frisk och härlig påsk!

Det här med att äta långfrukost är ju så fantastiskt underbart. Jag och barnen dukade upp detta frukostbord i söndags och jag ser fram emot liknande frukostar i dagarna fyra nu över påsk.

Utomhus är det som sagt helt galet ljuvligt just nu. Så här såg det ut när jag tog en lunchpromenad igår med klarblå himmel, strålande sol och vacker skilla som lyste upp i parkerna.

Det ska vara soligt och upp emot 17 grader under hela påskhelgen och det spritter i benen på mig när jag tänker på allt härligt utomhushäng vi kan ha. Idag när jag jobbar hemifrån tänker jag nog unna mig en promenad på lunchen och bortsett från att det kommer bli en del matlagning och bakning inför påskfirandet i helgen så ska jag passa på att vara ute mycket.

Hoppas att även ni får njuta av sol och sköna dagar!

Lämna en kommentar

Annons
Annons