Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Saker jag vill göra i april

Karins träningspass under körsbärsträden i Kungsträdgården

Vi vaknar upp denna morgon till en helt ny månad och jag är så galet glad över att det är just april vi möter just denna dag. Med denna månad kommer våren komma alltmer tydligt och jag ser fram emot massor med utomhushäng. Här kommer några av de saker jag vill göra i april.

Träning i trädgården i underställ

Att göra i april

Jag fick en försmak av det redan igår (fast det var mars) och jag kommer göra det en hel del under april; det vill säga yoga i trädgården. Det kommer antagligen fortfarande vara för kallt för att yoga i bara linne, tights och barfota, men jag ska yoga i den outfit jag har!

Trädgårdsfix med barnen

Igår kväll satt jag och funderade på vad det är vi ska odla i odlingshörnan i år och jag har massor av idéer. Under april (redan nästa helg, tänker jag) ska vi göra i ordning och förbereda i våra odlingslådor för att sedan kunna njuta av både vackra blommor och smakrika grönsaker, bär och örter i sommar.

Trädgårdsfix jordgubbsplantor

Jordgubbar och smultron har vi alltid i några av odlingslådorna och det kommer vi garanterat fortsätta med.

mindfulness-kungsangslilja2

Bland det bästa jag vet under sommarhalvåret är att ta en sväng i trädgården och kolla in de blommor som har kommit upp på sistone. En av de första blommorna som brukar komma upp i vår rabatt är kungsängsliljan och förhoppningsvis kommer den nu i april.

Jag älskar också att ta en promenad i närområdet, gärna tillsammans med barnen, och plocka de blommor vi hittar. Igår invigde vi blomplocksäsongen när vi plockade tussilago på den obebodda granntomten. Ser fram emot massor med sådant i april!

Karin Axelsson Fitness och Hälsa

Bilden ovan är från när jag och syster promenerade runt Brunnsviken i april månad för ett par år sedan. Jag invigde då mina Kebnekaise-kängor. En sådan promenad tillsammans med henne vill jag göra i april i år också!

Mustang
Utflykt med Mustangen

Såklart ska vi ta en hel del turer med Mustangen i april.

Löpning hemma

Och jag hoppas på att kunna springa i shorts redan denna månad. Om inte så ska jag springa mycket i alla fall!

Karin under körsbärsträden i Kungsträdgården
Körsbärsträden i Kungsträdgården

Och kanske, med lite tur, så kommer vi få njuta av vackra körsbärsblommor redan mot slutet av denna månad. Oavsett om det blir i slutet av april eller i början av maj som körsbärsträden blommar så ska jag göra som förra året och köra ett träningspass i Kungsträdgården under just dessa blommande grenar. Kolla in dessa vackra bilder och mitt träningsupplägg den 30 april förra året här!

Underbara april – Nu maxar vi utomhuslivet!

Lämna en kommentar

Annons
Annons