Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Karin tränar i gympasal

Det är just nu åtta minusgrader ute och våren har stannat upp. Det är kyligt och vackert, men jag ser fram emot nästa vecka när det ska bli varmare igen. Nu kör vi en Veckans Bästa från denna kyliga vecka!

Veckans vackraste:

Jag blickar just nu ut över skogen utanför vårt hus. Morgonsolen skiner på tallarna och det är galet vackert!

Veckans träning:

Måndag: Innebandy och transportlöpning!

Tisdag: Träning hemma på morgonen. Jag körde ett pass med bland annat jägarvila, ryggresningar, burpees och en hel del häng i räcke. Måste göra det mycket nu för att träna upp mig i greppstyrkan!

Onsdag: Galet jobbigt och roligt pass på Switch Gym!! (Har fortfarande träningsvärk i både ben och rygg från det passet.)

Torsdag: Bilderna i detta inlägg visar mig på gårdagens träning. Jag var ensam i gympasalen och tränade en mix av olika övningar. Hade med gummiband, som jag tränade en hel del övningar med, och körde även Idioten, Box Jump samt ett gäng rörlighetsövningar.

Fredag: Precis som förra fredagen ska jag idag sticka ut och springa på lunchen. Väderkartan visar sol och plusgrader då så det bör bli en fin tur!

Veckans mysigaste:

Storebror i familjen brukar vilja gå upp så tidigt som jag gör, fastän han inte behöver det. Han vill hinna äta en stor frukost, säger han, men han hinner med en del Barnkanalen på TV också.

Imorse gick vi upp 05.30, han och jag. Just nu sitter jag och bloggar och jobbar medan han ser på TV och snart är det dags för att väcka Lillasyster också. Hon sover däremot så länge som hon kan!

Veckans mest intressanta:

Jag har plöjt några intressanta avsnitt i både Market– och Bakom Varumärket-podden denna vecka. Älskar den typen av poddar där man får inblick i olika spännande verksamheter och hur de jobbar strategiskt med sin affärsmodell!

Veckans boost:

Jag har landat ett samarbete som jag ser fram emot att göra och som ni kommer få se mer av här framöver!

Veckans godaste:

Vi har ätit en hel del god vardagsmat hemma denna vecka. Mannen har lagat gott av både kyckling och fläskfilé och jag är mycket nöjd med den nudelwok med lax och thaismaker som jag gjorde i början av veckan och som ni ser här.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det recept på tacorullar i ugn som jag delade med mig av igår har fått flest visningar. Kul!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag vill fortsätta att hålla på i trädgården och hoppas att det inte kommer vara för kallt för att göra det. Planen är att byta ut jorden i alla våra odlingslådor samt plantera om jordgubbsplantorna vi har där. Hoppas att det går!

Kram på er och ha en ljuvlig fredag och helg!!

2 kommentarer

  1. Kul att du tycker den ser god ut!!

   Jag har inget ”riktigt” recept utan gjorde den på en höft. Men typ så här:
   Laxfiléerna lagade jag i ugnen med salt, peppar och skvätt av lime. 200 grader i ca 20 minuter.
   Under tiden stekte jag wokgrönsaker (sådana man köper i påse ur frysdisken) och kryddade dem med thai red currypasta, soya och peppar. Jag kokade nudlar och lade i dem i wokgrönsakerna när de var klara. Hackade cashewnötter och strödde över.
   Klart!

   Så gott och väldigt enkelt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons