Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa från påskveckan ♥

Jobb hemifrån med frukost

Påskveckan är här, jag checkade ut från denna jobbvecka igår kväll och ska nu njuta av lugna, sköna dagar med familjen. Att solen strålar och det ska vara varmt alla dessa påskdagar gör ju inte saken sämre. Det ända lite tråkiga är min förkylning (eller om det är allergi?) som håller i sig. Men jag ser det som i en bisak i sammanhanget där allt annat är härligt.

Här kommer en Veckans Bästa från Påskveckan.

Veckans vackraste:

På grund av förkylningen har det inte blivit så mycket träning denna vecka, men promenerat har jag och så vackert som det är ute nu är det verkligen en fröjd att promenera. I Stockholm är parkerna alldeles blå av all scilla!

Veckans träning:

Det blev innebandy i måndags och efter det har det inte blivit så mycket mer. Jag hoppas innerligt att jag är back on track till nästa vecka!

Veckans mysigaste:

Det finns mycket mysigt med denna vecka, som att vi kommer ha mycket familjetid, att barnen gick påskkärringar igår, att jag köpte hem gula tulpaner i veckan som nu förgyller vårt kök och att våra familjer samt vänner kommer över på påskfirande imorgon. Idag ska Lillasyster i familjen på kalas och Storebror ska arrangera ett påskstånd med sina grannkompisar. Där ska de sälja saft, ballonger och påskägg. Få se hur affärerna kommer att gå!

Veckans mest intressanta:

Började prata med en av föräldrarna vid sonens fotbollsträning tidigare i veckan. Vi har mest bara sagt hej till varandra, men nu satt vi och snackade i en timme och det visade sig att vi hade massor gemensamt, rent karriärsmässigt. Det blev ett intressant samtal om poddar, business och inspirerande människor i branschen. Super givande!

Veckans boost:

Jag känner mig lite som en pensionär varje kväll när jag har kommit hem denna vecka, men så får det vara för jag är så oerhört nöjd med att jag putsade alla fönster på nedervåningen i söndags. Nu skiner de verkligen och allt vackert solsken kan skina in hur mycket det vill. Så värt all den mödan för det tog verkligen hela dagen att putsa dem.

Veckans godaste:

Min frukost igår när jag jobbade hemifrån var inte få skam. Älskar brödet från Garant som heter mörk frölimpa. Med ost, ägg och paprika är detta en succé!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det är så sorgligt, men jag är ändå glad att många av er har läst det jag skrev om Angelica Mejstedt och om hennes tragiska slut. Vi måste verkligen börja fråga om hur vi mår, ännu mer på djupet!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Åh, att få njuta av denna härliga långhelg, ser jag fram emot. Igår när jag var ute och promenerade hittade jag massor av blåsippor och jag gissar att det är sådana nya vårtecken vi kommer få njuta av varje dag. Så tacksam!

Ha en alldeles magisk och glad påsk, ta hand om varandra och glöm inte bort att fråga hur dina nära och kära mår – på riktigt!!!! <3

2 kommentarer

  1. Ja det brödet är supergott! Jag brukar alltid rosta det och toppa med ljus (viktigt) tahini och tomat, megagott!

Lämna en kommentar

Annons
Annons