Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Träning under körsbärsträden i Kungsträdgården

Vilken magisk vecka detta är! Körsbärsblommorna i Kungsträdgården har boostat mig rejält och min allergimedicin började kicka in och dämpa mina allergibesvär i början av denna vecka. Så härligt att ha energi och känna mig pigg igen!

Jag kallar denna vecka för veckan när sommaren kom, för det är verkligen så det känns. Här kommer mer om det bästa från denna somriga aprilvecka.

Veckans vackraste:

Bilderna talar sitt tydliga språk. Jag har tagit mig till Kungsträdgården tre dagar i rad nu, både för att promenera, träna och bara vara där. Och jag får ändå inte nog!

Nu varar nog de vackra rosa blommorna bara några dagar till, men jag glädjer mig åt att de körsbärsträd vi har hemma inte har spruckit ut ännu och vi kommer få njuta av de blommorna inom kort.

Veckans träning:

Måndag: Detta är veckan som jag kunde börja träna igen efter att ha hållit uppe från träningen i en vecka pga allergin. Jag vilade dock på Annandag Påsk, bortsett från att jag grävde och fixade i trädgården så pass mycket att jag blev svettig och trött av bara det.

Tisdag: Ett lätt styrkepass hemma i vårt kök. Det blev övningar med gummibandet, jägarvila och lite annat.

Onsdag: Träning vid en parkbänk under de ljuvliga, rosa blommorna. Berättar mer om det träningspasset snart!

Torsdag: Jag och en kollega sprang 5 kilometer längs med vattnet på Kungsholmen. Magiskt!

Fredag: Idag ska jag träna VR-cykel på lunchen. Det blir första gången jag testar det och det ska bli grymt spännande!

Veckans mysigaste:

Att vi fick inleda veckan med en ledig dag pga av påsk var så härligt. I måndags var det bara jag och barnen som var lediga och vi spenderade större delen av dagen i trädgården. Så nice!

Fint att vi fortfarande får njuta lite av påsken med tanke på de blommor vi har kvar därifrån.

Veckans mest intressanta:

Tog initiativ till att träffa en person tidigare i veckan och det mötet gav mig så mycket inspiration och pepp samt kommer leda till bra saker, som det ser ut. Jag kommer göra sådant mer framöver, föreslå en träff med personer som jag tycker har intressant bakgrund och profil och där jag tror att vi båda kommer ha utbyte av ett möte. Sådant inspirerar mig!

Veckans boost:

Igår mötte jag upp med bästa vännerna på en parkbänk i solen vid lunchtid. Vi åt och snackade ikapp – en sådan energiboost!

Det är mycket annat som också har boostat mig denna vecka, som springturen här igår. Älskar allt det gröna, som kommer fram mer och mer för varje dag nu!

Veckans godaste:

I och med rester från påsk har jag ätit mycket lax denna vecka. Kan verkligen inte tröttna på denna goda fisk!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Det inlägg jag skrev igår har hunnit segla upp till det mest lästa den senaste veckan. Kul att ni är intresserade av att läsa mina SEO-relaterade inlägg som detta om bloggens grundstensartiklar är!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det är svårt att hinna med att vara utomhus så mycket som jag vill på vardagarna. Bilden visar när jag en kväll tidigare i veckan stod och lagade mat med öppen altandörr och den ljumma, fina kvällen utanför. I helgen ska vi njuta av att vara utomhus på riktigt mycket mer.

Vi har inga tider att passa i helgen, vilket är så skönt, och jag ska se till att försöka “bara vara” så mycket som möjligt. Något jag vill är att sätta fröer i våra odlingsland och kanske arrangera en hinderbana med barnen i trädgården att köra med dem.

Ha en magisk fredag och en energifylld helg, bästa du!!

2 kommentarer

  1. Håll tummarna för att dom blommar fint i morrn med.. då äntligen är det dax för vårens STH helg med dottern.. 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons