Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Chokladbollens dag den 11 maj – Glöm inte att fira den!

Chokladbollar med nougathjärtan recept

Jag fick just reda på det och måste ju tipsa er direkt om det. På lördag den 11 maj är det Chokladbollens Dag – det får du inte missa!

Chokladbollens Dag – värt att fira

Det må vara lite fjantigt med alla dessa dagar, men när det är Kladdkakans Dag eller Chokladbollens Dag tycker jag inte att det är fjantigt längre. Det är istället ett ypperligt tillfälle att njuta lite extra av det goda!

Här följer inspiration till vad du själv kan baka inför denna goda dag på lördag.

Chokladbollar med nougathjärtan recept

Chokladbollar med nougathjärta-gömma

Gör chokladbollar som vanligt och när du rullar dem till bollar stoppar du in ett nougathjärta i mitten och täcker den med chokladbollssmet. Åh, så gott! Receptet på chokladbollar med nougathjärta hittar du här.

Nyttiga chokladbollar recept

Nyttiga chokladbollar

Om du vill äta goda chokladbollar och samtidigt få i dig bra näring är dessa nyttiga chokladbollar mitt tips.

Nyttigt chokladgodis - Nyttiga chokladbollar proteinpulver

Proteinrika chokladbollar

Vill du boosta dig med extra mycket protein kan dessa proteinrika chokladbollar vara ett bra alternativ. Basen är havregryn och proteinpulver och utöver det innehåller de en massa annat gott.

Hoppas att du passar på att njuta av en och annan chokladboll på lördag. Vi har ju Chokladbollens Dag bara en gång om året (alltid den 11 maj) och då gäller det att passa på. Själv ska jag njuta av chokladboll efter att jag har sprungit Tough Viking!

Lämna en kommentar

Annons
Annons