Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Drömmar i rosa

Körsbärsträden i Kungsträdgården

När körsbärsträden i Kungsträdgården blommar som bäst är det helt klart en av de vackraste platserna jag vet. Förra veckan blommade de som mest och var som vackrast. Jag gick dit nästan varje morgon och fick mig ren och skär njutning direkt in på hälsokontot.

När jag tog vägen förbi denna plats igår morse hade nästan alla blommor fallit av. Det var vackert på ett annat sätt, men det jag har förevigat från förra veckan i dessa bilder går liksom inte att jämföra med.

Här får ni ett inlägg med drömmar i rosa!

Bilden ovan på parkbänkarna och körsbärsträden är nog den bild jag gillar allra bäst. Jag älskar lugnet den ger mig och jag vill bara sitta på en av de där bänkarna och titta upp på allt rosa och bara vara.

En av morgnarna förra veckan tränade jag precis intill den där parkbänken närmast och inom kort kommer jag lägga upp ett inlägg om det träningspasset. Tills dess kan du hålla tillgodo med förra årets träningspass vid parkbänk, under samma vackra, rosa träd.

Jag var inte bara där för att träna förra veckan. Jag var också där för att bara vara och njuta också. När körsbärsträden blommar som vackrast där är man aldrig ensam i Kungsträdgården. Det är som att hela Stockholm, och fler därtill, vallfärdas dit. Så härligt att så många får njuta av detta underverk – helt gratis!

Vill man kan man spela ett parti schack när man ändå är där.

Om jag hade haft med mig sonen hit kan jag lova att han hade velat att vi spelade en omgång. Och det hade jag gärna gjort. Förstå härligheten med att spela schack under rosa träd!

Det är som att dessa rosa träd officiellt startar igång våren varje år. Det tar jag tacksamt emot. Glad 1:a maj till er alla!!

Annat i rosa som boostar mig:

Träning på Rosa Skrot - Karin Axelsson

Ett träningspass på Rosa Skrot.

En frukost-trifle som är en hallondröm

En rosa hallondröm i form av en trifle med gröt, hallonsmoothie och chiasylt av hallon.

rainbow smoothie

Regnbågssmoothies i rosa toner.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons