Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Smulpaj – mina bästa recept på smulpajer

Smulpaj rabarber

När jag skrev inlägget om vad jag vill göra mer av nu när det är försommar blev jag väldigt sugen på den hallonsmulpaj som jag tipsade om. Sommar, sol, syrénberså och en bricka med fika, bestående av smulpaj, vaniljsås och kaffe – det är livet det!

Eftersom jag är säker på att flera av er också älskar smulpaj vill jag därför dela med mig av mina bästa recept när det kommer till just detta. Häng med och bli inspirerad av smulpaj!

Smulpaj recept

Jag listar mina allra bästa recept på smulpaj. Låt er inspireras av recept på smulpaj med hallon, rabarber, blåbär och äpple.

Smulpaj med hallon

Smulpaj hallon

För er som missade tipset om hallonsmulpaj härom dagen får chansen här på nytt. Denna smulpaj med hallon är magisk att äta i sommarsolen!

Visst blir det fint att garnera den med syréner?!

Smulpaj rabarber recept
Smulpaj rabarber recept

Smulpaj rabarber

För er som har lyckan att ha egna rabarber vill jag tipsa om att göra en smulpaj med just rabarber. Syrligt möter sött i en härlig kombination. Här får du receptet på min bästa smulpaj med rabarber.

Om du vill göra en nyttigare variant av rabarbersmulpaj så hittar du receptet på en sådan via länken.

blåbärssmulpaj

Smulpaj blåbär

Än finns det inte så mycket blåbär i skogen, men det går ju bra att köpa blåbär i butiken. En varm blåbärssmulpaj med kall vaniljglass – alltså så gott! Följ ett av de andra recepten jag tipsar om här och bytt ut till blåbär!

Knäckig äppelpaj recept

Knäckig smulpaj äpple

En ljuvlig variant på smulpaj med äpple är denna knäckiga äppelpaj, som jag gjorde nyligen. Den är verkligen knäckig och söt och väldigt god!

äppelsmulpaj med vaniljsås

Klassisk smulpaj äpple

Mina barn älskar alla sorters smulpajer, men kanske att de älskar varianten med äpple bäst ändå. Här står de och trånar efter den mer klassiska smulpaj med äpple, som jag oftast bakar. Klicka på länken för att komma till receptet.

Någon mer än jag som är sugen på att baka och äta smulpaj nu till Kristi Himmelsfärd?

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons