Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Världens Farligaste Möte 2019

Världens Farligaste Möte 2019

Det är sällan jag går på så välarrangerade och roliga events som det jag nyss har varit på. Världens Farligaste Möte är verkligen i en klass för sig!

VFM som det förkortas arrangeras varje år av Star Republic. Det är ett event med fokus på e-handel där kända personer i branschen och riktigt bra talare föreläser om relevanta ämnen. Eventet sticker ut som ett väldigt populärt, roligt, avslappnat och väldigt festligt sådant. Nu när jag har varit med på det förstår jag varför detta event är årets viktigaste och roligaste event för väldigt många. Här berättar jag om min upplevelse av Världens Farligaste Möte 2019.

Världens Farligaste Möte 2019

Alarmet ringde redan 04:00 på tisdagen för mig. Jag hade prioriterat att vara hemma med familjen på måndag kvällen och behövde därför åka med ett riktigt tidigt tåg på morgonen för att komma fram till Göteborg i någorlunda tid.

Morgonsolen sken så vackert utanför tågfönstret och vittnade om en fin dag.

Jag kom fram till Göteborg tidigt på förmiddagen, checkade snabbt in på hotellet och tog mig sedan till Liseberg, där eventet höll till. Solen sken och det var magiskt fint.

Inne på Lisebergsteatern mötte jag upp med min kollega och jag kände genast vilket galet härlig och festlig stämning det var på detta event. Så nice att mötas av massor med glada människor och en känsla av pepp, förväntan och fest!

Talarna på VFM19

Många bra talare löste av varandra under dagen. Jag missade tyvärr Petter, som enligt alla andra höll en grymt bra föreläsning på morgonen, men fick däremot njuta av att lyssna på bland annat Paolo Roberto, Kent Karlsson från Daniel Wellington, Anna Ullman Sersé från Nelly.com och Jonathan Ljungqvist.

Minglet på VFM19

Göteborg visade sig från sin allra finaste sida. Pauserna mellan föreläsningssekvenserna var ordentligt tilltagna, vilket var bra då det fanns gott om tid till att mingla och nätverka.

Att hänga här ute i det vackra, soliga vädret var magiskt!

Eftersom det till kvällen skulle vankas midsommarfest nere i hamnområdet passade jag på att bli sminkad av en super duktig makeup-artist från Wibo Makeup. Visst fick jag en fin sminkning?!!

Festen på VFM19

När det började bli kväll och en rejäl regnskur precis hade dragit förbi var det dags för kvällsaktiviteterna. Alla som ville fick åka nyheter Valkyria. Jag som avskyr berg- och dalbanor valde att mingla med Prosecco istället.

Sedan samlades vi vid långbord under tak med midsommarkransar i håret och fick äta en härlig midsommarmiddag. Det var live-band, DJ, dans och fyrverkerier – och en fortsatt så härlig stämning.

När det började bli midnatt kände jag och kollegan att det var dags att dra oss. Att vandra i den ljumma kvällen till Avenyn och vårt hotell var en skön promenad och sedan somnade jag riktigt gott på huvudkudden.

Tack grymma Star Republic och alla andra som var mer och arrangerade detta VFM19! Jag kommer lätt åka dit nästa år igen.

Kan också nämna att det hotell vi bodde på, Hotell Belora, på Kungsportsavenyn var hur fint och charmigt som helst. Det hade också stans bästa hotellgym. Mer om det i ett annat inlägg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons