Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Ryggresningar - träning Karin

Känns lite märkligt att det är fredag idag. Den lediga dag vi hade i onsdags har ställt till det i rytmen lite, men det är bara att tacka och ta emot. Här kommer denna veckans bästa!

Veckans vackraste:

När jag gick förbi Kungsträdgården tidigare i veckan såg jag att nästan alla körsbärsblommor har blommat ut nu. Men det var fortfarande galet vackert att blicka upp i trädkronorna där det rosa var mixat med det gröna.

Veckans träning:

Måndag: Innebandy och transportlöpning på det – Lika kul som vanligt!

Tisdag: Jag och en kollega tog oss till Switch Gym på lunchen och tränade deras klass Abs & Ass. Oj, vilket jobbigt pass och vilken träningsvärk jag hade dagarna efter det. Så bra träning!

Onsdag: Jag och barnen tränade vårt Max-pass hemma.

Torsdag: Tabata-träning med fokus på styrka

Fredag: Idag skulle jag ha sprungit en runda i ottan, men när klockan var 04:50 och jag vaknade av Lillasyster som ville komma till vår säng och jag bara hade 10 minuter kvar att sova valde jag att ställa om klockan till en halvtimme senare istället och skippa morgonlöpningen. Kommer sticka ut och springa en runda på lunchen istället.

Veckans mysigaste:

Så värdefullt med en ledig dag med familjen mitt i veckan. På Valborgsmässoafton åkte vi till en äng där det i normala fall brukar tändas en eld. I år tände de lyktor istället. Barnen tyckte att det fungerade bra och ville inte åka hem när klockan började bli sent. Tänk att det alltid är så kallt på kvällen när Valborg ska firas, men det hör väl till liksom.

Veckans mest intressanta:

Var på utvecklingssamtal för dottern igår och fick höra om allt de gör på dagarna på förskolan. Intressant att höra och så härligt att få veta hur bra hon samspelar med de andra barnen i gruppen.

Veckans boost:

Regnet som kom i onsdags och ännu mer igår var verkligen en boost. Det mår nog fröna i odlingslandet bra av!

Blåbärssmoothie

Veckans godaste:

Blåbärssmoothien som nästan var som glass i onsdags morse var en riktig höjdare!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Inlägget som jag skrev igår om hur vi hade den på första maj är det som har flest läsare.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag ska iväg på ett uppdrag i helgen. Det är i samarbete med Toftaholms Herrgård som jag ska bo där och sedan skriva ett antal inlägg om hur det är att bo och vistas där. Jag tar med mig dottern så att vi får en tjejhelg ihop. Som hon har pratat om detta och längtat till denna helg i flera veckor nu! Och jag ser också fram emot det mycket.

Ha nu en fin fredag och en härlig helg!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons