Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Regnbåge

Hela denna vecka är en enda lång pepp-vecka. För det är ju Tough Viking-veckan. Nu är det bara en dag kvar och det pirrar till i magen när jag tänker på det. Att göra ett sådant hinderbane-race som Tough Viking är ska verkligen bli en så cool upplevelse! Hur det går sedan är en annan sak.

Här kommer det bästa från denna vecka.

Veckans vackraste:

Lätt att välja denna gång för den regnbåge som vi möttes av efter att jag hade hämtat 7-åringen från fritids i tisdags kväll var verkligen storslagen. Håll med om att den är fin?!!

Veckans träning:

Träningen denna vecka har anpassats för att jag ska kunna vara så fräsch som möjligt på lördag.

Måndag: Innebandy, som vanligt på måndagar. Svettigt och roligt, som vanligt också!

Tisdag: Jag körde ett lättare styrke- och rörlighetspass med gummiband hemma.

Onsdag: De sista riktigt tuffa träningspasset innan lördag. Jag tränade på Switch Gym och ett pass med mycket kettlebellssvingar, armhävningar, mountain climbers och en massa annat jobbigt.

Torsdag: Joggade en runda på 5 kilometer med en kollega.

Fredag: Vilodag

Lördag: Tough Viking!!!

Veckans mysigaste:

Barnens förväntan inför lördag är mysig att ta del av. Framför allt är det 7-åringen som pratar om det då han ska delta själv. Åldersgränsen för Tough Viking Kids är 5 år så nästa år kommer även Lillasyster kunna vara med, om hon vill. I år får hon stå bredvid och heja på.

Veckans mest intressanta:

Det verkar vara många som vill bygga sitt eget utegym för jag får fortsatt in mycket trafik till det inlägget. Kul!

Veckans boost:

Det är en skön känsla att känna sig vältränad. Få se dock om jag har samma uppfattning efter Tough Viking på lördag… Men det är en minst lika skön känsla att känna att vi är vältränade i det vi gör på jobbet. Det känner jag verkligen och det ser ni också på min T-shirt. 🙂

Detta är i och för sig inte bara denna veckans boost, utan gäller hela tiden…

Veckans godaste:

Ska äta en fiskgryta idag till lunch, som verkar magiskt god. Kanske blir den veckans godaste!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Oj, vad många som har varit inne och läst mitt inlägg om nyttigt chokladgodis – vad kul! Kika gärna in på det om du inte redan har gjort det och är sugen på att göra nyttigt chokladgodis själv.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Vad tror ni? 😉 Tough Viking imorgon, såklart!! Sedan kommer jag nog behöva vila och ta det ganska lugnt på söndagen.

Ha en ljuvlig fredag och helg!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons