Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

En ljuvlig frukost ute i trädgården

frukost ute i trädgården

Det är bara två dagar kvar tills jag går på semester och något som jag verkligen vill göra mycket av i sommar är att äta mina frukostar ute i trädgården, helst med resten av familjen och det får såklart gärna vara i fint väder och med något gott på brickan. Här får du en typiskt ljuvlig frukost ute i trädgården, hemma hos mig.

Frukost ute i trädgården – mitt bästa recept på det

En viktig ingrediens för en frukost ute i trädgården är att man inte har någon tid att passa. Det ska vara avslappnat och skönt och avkopplande.

Jag ställer mig i köket och fyller en bricka med det jag eller vi är sugna på. Den här gången, som jag berättar om här, var det bara jag som skulle äta frukosten. Jag häller upp krämig naturell yoghurt i en burk och toppar den med granola och nyplockade blåbär.

Jag går ut med brickan och ställer den på bordet i syrénbersån. Där är det ofta soligt direkt på morgonen och eftersom jag älskar morgonsolen sitter jag gärna där.

Deb granola jag helst äter är en variant med kakao. Tycker att den gör sig så bra tillsammans med de söta blåbären. Just dessa blåbär plockade barnen häromdagen i vår skog. Tänk att det redan har börjat komma blåbär!!

Syrenerna har vid det här laget blommat ut, men vår jasminbuske blommar som finast just nu och jag njuter av att sitta nära den och känna den ljuvliga doften av den.

Med sommarblommor på bordet, fågelkvitter från skog och en lugn morgon startar jag min dag på bästa, möjliga sätt.

Det här är sommar för mig och som jag ska njuta av varje frukost ute i trädgården denna sommar!

Lämna en kommentar

Annons
Annons