Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Hotell Bellora – hotellet med Göteborgs bästa hotellgym

Hotell Belora

De senaste veckorna har jag rest en hel del och därmed bott på en del olika hotell. Jag är nöjd med samtliga av de hotell jag har bott på den senaste tiden, men det finns ett som sticker ut extra mycket. Hotell Bellora, där jag och kollegan Charlotte bodde när vi var i Göteborg för ett par veckor sedan, är både fräscht, påkostat, personligt och charmigt. Den här typen av hotell, som har hittat till sin egna prägel och kör den fullt ut, gillar jag skarpt. Att Bellora också har Göteborgs bästa hotellgym gör ju inte saken sämre direkt!

Hotell Belora i Göteborg

Hotell Bellora – en recension av det charmiga hotellet i Göteborg

Direkt när man kommer till Hotell Bellora möts man av en allé av vackra hortensior och olivträd. Just de vackra blommorna är sedan genomgående i inredningen av hela hotellet. I receptionen välkomnas man av trevlig personal och får den bästa av service.

Blomtemat kommer igen i de charmiga tapeterna som sitter på väggarna längs med alla korridorer.

Vackra vaser med blommor står placerade lite överallt på hotellet och det vilar en charmig, genuin känsla i samtliga rum och utrymmen.

Göteborgs bästa hotellgym på Hotell Bellora

Till och med inne i det fina hotellgymmet är det fint dekorerat med blommor. När jag var där senaste var jag dessvärre alldeles för trött för att orka träna och det var verkligen synd. För gymmet där är verkligen det snyggaste och största hotellgym jag har upplevt!

Inne i gymmet fanns det en boxningsring och därtill en stor maskinpark och många olika redskap att använda för sin träning. Jag hoppas verkligen att jag får möjligheten att återvända till detta hotell någon gång. Då ska jag lätt både träna sparrar och slag samt köra ett rejält pass bland gymredskapen!

Frukost på hotell Belora i Göteborg

Hotellfrukosten och loungen

Vi njöt också av en alldeles gudomligt god frukost. Allt var så fint upplagt och smakade så gott!

Vi passade på att jobba en stund uppe i loungen, ett mysigt utrymme med dov belysning, öppen spis och sköna fotöljer.

De säger själva att hotellet är Avenyns pärla och det håller jag verkligen med om! Nu vet ni vart ni ska bo nästa gång ni är i Göteborg, eller hur?!!

Här hittar ni till sajten. PS. Detta inlägg är inte sponsrat på något sätt. Jag är helt enkelt en väldigt nöjd gäst, som vill dela med mig av min upplevelse av Göteborgs charmigaste hotell. DS.

2 kommentarer

  1. Hej Karin!
    Här kommer ett sent tack för din otroligt fina text. Tack! Det är för dig vi gör det vi gör.
    Vi ser fram emot att få ta hand om dig snart igen!
    Bästa hälsningar,
    Bellora-familjen och Mariana Valderrama Gaete, General Manager

Lämna en kommentar

Annons
Annons