Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Midsommarblommor och mitt bästa midsommartips

Midsommar

Två dagar kvar till midsommarafton och förutom att vara med mina närmaste ser jag fram emot alla midsommarblommor och kransarna jag ska göra. För är det något som hör midsommar till så är det just blommorna, tycker jag.

blommor i cykelkorg

Midsommarblommor – kransar och buketter

På midsommarafton vill jag ta cykeln och cykla iväg på en blomplockartur. Bilden ovan är från midsommar ett tidigare år när hela familjen gjorde en cykelutflykt för att plocka blommor. Jag fyllde hela cykelkorgen med hundkex, smörblommor och blåklockor. Sedan cyklade vi hem och band kransar. Precis det vill jag göra i år igen!

Midsommarafton 2018

Jag vill ha en korg fylld med blommor och av dem vill jag göra midsommarkransar, fina buketter och pynta bordsdukningen med.

Karin Axelsson på midsommardagen

Kanske gör jag en hel midsommarkrans till mig själv…

Midsommarafton 2018

… eller så stoppar jag bara några blommor i hårspännen.

Midsommarafton 2018

Dottern kommer helt klart vilja ha blommor i sitt hår. Får se om vi fäster dem i ett prinsess-diadem som förra året eller om vi gör något annat.

Oavsett hur vi arrangerar våra midsommarblommor så ska jag njuta av dem fullt ut. Vi har så pass mycket blommor själva i trädgården nu att de räcker till mycket, men just grejen att göra en cykelutflykt eller ta en promenad för att plocka blommor är så mysig så jag tror att vi gör det.

Midsommarmat

Förutom alla fina blommor ser jag också fram emot maten och dansen kring midsommarstången. Jag ska också njuta av att sitta uppe länge i den ljusa kvällen. Att vi nu upplever den ljusaste tiden på året är så härligt!!

För mer midsommarinspiration – läs här:

Lämna en kommentar

Annons
Annons