Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Toftaholms ecospa – avkoppling mitt i naturen

Toftaholm ecospa

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Toftaholm Herrgård i syfte att lyfta just Toftaholm Herrgård. Alla mina åsikter och tankar är som vanligt mina egna.

Förra veckan skrev jag inlägg nummer ett i min serie av sponsrade inlägg i samarbete med Toftaholm Herrgård. Då fick ni en recension av herrgården. Nu vill jag berätta mer om den mysiga spa-anläggning som finns på Toftaholm och som vi fick nyttja när vi var där.

Toftaholms ecospa

Ecospat ligger precis på kanten av gräsmattan av Toftaholm Herrgård och intill sjön. Där finns en brygga ner till sjön samt allt man kan tänkas behöva för att kunna koppla av med varmt bad, bastu och en skön miljö.

Efter att ha suttit i bilen halva dagen var barnen helt klart taggade på att få testa spat när vi kom fram till Toftaholm!

Sjön låg alldeles blank när vi var där. Då vi bara var fyra personer som skulle nyttja spat just då var bara den ena badtunnan öppen.

Lillasyster ville hoppa i direkt!

Vi satt och njöt av det varma vattnet en bra stund. Eftersom det också var varmt i luften blev det snabbt lite för varmt. Så precis med den badtunna vi själva har på tomten är det nästan som ljuvligast att sitta i den tidigt på våren eller en ruggig höstdag.

Ägarna berättade för oss att på vintrarna är det populärt att använda ecospat. Då brukar de göra en isvak i sjön så att man kan varva bad i badtunnan med iskalla vinterbad och en stund i bastun. Låter helt ljuvligt!

Ecospat har två stycken vedeldade bastutunnor.

Utsikten när man sitter i dem är sagolik, som ni ser!

Jag njöt i fulla drag av att få denna stund av lugn och ro samt fylla på med skön värme.

Efter en stund i badtunna och bastu var det skönt att kunna sätta sig här och bara vara samt njuta av utsikten.

Bakom en av de vita dörrarna finns en dusch. Alla förutsättningar för att man ska kunna vara i ecospat en bra stund finns alltså!

Medan vi badade och myste i spat omgavs vi av den fins sjön och de vackra omgivningarna i övrigt.

Om du åker till Toftaholm Herrgård måste du passa på att vara i deras ecospa. Det är helt klart en fin upplevelse!

Läs mer om herrgården och ecospat här.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Toftaholm Herrgård i syfte att lyfta just Toftaholm Herrgård.

Lämna en kommentar

Annons
Annons