Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Vi är inne i juni och årets första sommarmånad levererar så långt väldigt bra. Vi inledde denna vecka lite tröttare eftersom vår helg var intensiv med resa till Norge och lite mindre sömn än vanligt. Skönt då att vi hade en ledig dag igår på Nationaldagen. Här kommer denna veckans bästa!

Veckans vackraste

Jag kan inte få nog av allt det vackra och ljuvligt doftande i trädgården just nu. Särskilt kvällarna, som den här veckan har bjudit på underbar kvällssol, är magiska. Njuter så av vår blommande spireahäck och när kvällssolen skiner på den bildas magi.

Veckans träning

Måndag: Innebandy med kollegorna

Tisdag: Jag avslutade jobbdagen med att dra på mig löparkläderna och springa en runda på Kungsholmen innan jag åkte hem. Galet härlig kvällslöpning på 5 kilometer längs med vatten – grymt!

Onsdag: Jag öppnade altandörren på morgonen och körde ett pass ute på trädäcket där. Så härligt att gå loss med gummiband och kettlebells där!

Torsdag: Ledig dag, men jag ställde ändå klockan för att komma ut så tidigt som möjligt. Sprang till sonen skolgård, tränade lite armgång där och sprang tillbaka. Avslutade med rörlighetsövningar i trädgården.

Fredag: Denna dag kommer jag inleda med SMART Training med Mårten Nylén. Brukar vara bra och effektiv träning när han sätter upplägget!

Veckans mysigaste

Älskar att hämta hem barnen från skola och förskola. Oftast går det fint utan trots och då njuter jag desto mer. Jag njuter också av att det vid dotterns förskola blommar så vackert med nyponrosor nu. Och förskolegrinden har de dekorerat så fint med fler blommor!

Veckans godaste

Mannen grillade kyckling häromkvällen, som vi åt ute i trädgården. Bara det att sitta ute och äta gör att maten blir så mycket godare. Men det var också en god kyckling oavsett!

Veckans mest intressanta

Jag var på en frukostföreläsning med Close Chefsnätverk tidigare i veckan när Leila Karchaoui talade. Fick med mig en del bra insikter kring ledarskap och hållbarhetstänk. Hon pratade bland annat om att vi alla har en diamant inom oss och att den kan behöva slipas på olika sätt för att ens styrkor ska komma fram och växa. Det fick mig att vilja gå ut och slipa diamanter!

Veckans boost

Vad härligt det var att ha en ledig dag med familjen igår! Vi mötte upp med vänner på Gärdet där Nationaldagsgaloppen firades. Sedan spenderade vi resten av dagen och kvällen hos en av familjerna i Hjorthagen. Vi dukade ut middag på deras utegård och barnen lekte glatt tillsammans. Sedan gick vi iväg och spelade fotboll i sommarkväll för att avsluta med jordgubbar och glass hemma hos vännerna. Vilken härlig Nationaldag och en riktig boost mitt i veckan!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Det jag skrev igår om att jag springer för Terese har fått flest läsare. Jag hoppas att så många som möjligt är med och bidrar till cancerforskningen – Kolla in länken sist i detta inlägg!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Vi håller ju på och ska bygga växthus och det finns en hel del på det projektet att göra. Så det kommer bli mycket trädgårdsarbete och förutom det ska vi fira min pappa som fyller år och Storebror ska spela fotbollsmatch.

Hoppas du får njuta denna fredag, vad du än gör!! Ha en magisk helg också!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons