Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Det har varit tyst här i några dagar, detta på grund av den flytt av bloggen som sker i detta nu. Planen är att bloggen från och med nästa vecka kommer finnas på nytt ställe och i ett passande sammanhang – fortsätt gärna att gissa på vart den ska! Tills den är på plats där fortsätter jag att blogga här som vanligt. Nu, dags för Veckans Bästa.

Veckans vackraste

Den här veckan går verkligen i sorgens tecken och med tanke på det känns det svårare att plocka ut det fina och bra. Men livet går trots allt vidare för oss andra även om våra tankar är väldigt mycket på Terese Alvén och hennes närmaste.

Detta inlägg skrev jag för en dryg vecka sedan. Terese var då väldigt illa däran, men det var innan hon sövdes ner efter egen önskan och innan hon tog sitt sista andetag, vilket hon gjorde natten mellan måndag och tisdag denna vecka.

Det finns mycket vackert i vår natur nu och jag njöt av det när jag sprang ner till sjön och ängen igår morse. Men i allt det vackra känner jag en sådan oerhörd sorg över att Terese inte får springa i detta fina längre.

Veckans träning

Sorgen har satt sina spår även på min träning och jag har anpassat därefter.

Måndag: Bilden visar mig glad och pepp inför måndagens innebandy. Tänk att träning är en sådant härligt “andningshål” där man kan gå in i bubblan av svett, kämparanda och hårda tag om man vill. Behövligt!

Tisdag: Denna dag var jag desto tröttare och med tanke på den huvudvärk jag hade var det en klok idé att hoppa över träningen helt.

Onsdag: Lite bättre energi denna morgon och jag inledde dagen med gummiband och burpees hemma i hallen.

Torsdag: Jag sprang en runda för Terese, bort till sjön, skogen och ängen och sedan tillbaka hem igen.

Fredag: Denna morgon väntar ett tufft pass på Odenplan Fightgym. Jag får sällskap av en kollega och vi ska ta i och ge oss själva ett galet tufft pass!

Veckans mysigaste

Att åka med sonen till TV4 Nyhetsmorgon i onsdags morse och sedan spendera morgonen med honom där var så mysigt. Han var sedan med mig resten av dagen på kontoret också så vi fick en riktig heldag tillsammans.

Jag kommer berätta mer om upplevelsen att ha sin son med i TV när han tillsammans med Mårten Nylén och två andra barn tipsade om hur man kan ha en aktiv sommar som barn och som familj. Om du är nyfiken och inte har sett inslaget ännu så hittar du det här.

Veckans godaste

Jag njuter av alla ljuvliga sommarprimörer som vi har nu. Vill äta färskpotatis, jordgubbar och nektariner mest hela tiden!

Veckans boost

Igår var det skolavslutning för sonen och dottern gick sin sista dag på förskolan i onsdags. Tänk att det nu är sommarlov för barnen och de har runt två månaders ledighet framför sig. Tror att det kommer göra dem väldigt gott och jag ser fram emot alla äventyr med dem i sommar!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Jag har ju inte skrivit lika många som jag brukar denna vecka, men av de jag har skrivit har detta helt klart detta fått flest visningar: Fitness & Hälsa flyttar. Som sagt, to be continued!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag och familjen åker till Toftaholm i Småland i helgen. I samband med att jag gör ett samarbete tillsammans med dem får vi njuta av en helg med spa, hotellövernattning och invigning av orangeri där. Ska bli härligt!

Önskar dig som vanligt en ljuvlig fredag och helg! Om du har sorg eller är i lite sämre balans; var snäll mot dig själv och gör sådant som du mår bra av!

Lämna en kommentar

Annons
Annons