Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Trädgården i juni - dahlia

Det är midsommarafton och jag vaknar upp till solsken och fågelkvitter. Tänk att vi är inne i den ljusaste perioden av året – så underbart!

Idag vill jag ha en enda lång, härlig, ljus och ljuvlig dag. Tror bestämt att det kan bli så!

Veckans vackraste

Samtliga bilder i dagens inlägg är tagna från trädgården nyligen. Vår prunkande fina trädgård är så ljuvlig just nu. Jag skulle kunna sitta i vår paviljong och bara titta på allt det fina i en hel dag!

Veckans träning

Måndag: Jag sprang en runda längs med vattnet på Kungsholmen innan jobbat. Skönt att få svettas och samla tankar innan jobbveckan drog igång!

Tisdag: Jag tränade pilates på en Reformer-bänk på Stockholm Pilates Center. Välbehövligt!

Onsdag: Ett super tufft pass på Switch inledde min dag. Kan lova att träningsvärken fortfarande gör sig gällande!

Torsdag: Ett lite lugnare träningspass i form av yoga. Tog med mig yogamattan ut och körde passet precis invid vattnet. Så härligt!

Fredag: Denna morgon står en kombinerad löp- och blomplockartur på schemat. Ska springa till skogen och ängen där det finns massor med fina sommarblommor att plocka.

Veckans mysigaste

Barnen har sommarlov medan mannen är ledig och hemma med dem. Det är så mysigt att komma hem till sommarglada barn efter jobbet!

Veckans godaste

Kommer garanterat bli midsommarmaten idag! Om du missat mitt inlägg om godaste midsommardesserten och ännu inte vet vad du ska göra för efterrätt idag klicka in via länken.

Veckans boost

Att det nu bara är en vecka kvar tills jag går på semester. Ska bli galet skönt!!

Veckans mest inspirerande

Var på en härlig nätverksträff för tjejer inom SEO-branschen tidigare i veckan. Super kul att få träffa en massa kvinnor som delar samma intresse och jobbar inom samma bransch! Annars är det alltid majoritet män i denna bransch.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Det jag skrev om efterrätter till midsommar var det många av er som läste.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Först om främst ser jag fram emot att få fira midsommar. Jag älskar att få binda blomsterkransar och ha i håret, att dansa runt stången, att umgås med nära och kära samt all god mat. Sedan ser jag fram emot en helg på hemmaplan i övrigt. Växthus-bygget fortsätter för vår del!

Hoppas du får en alldeles magisk midsommarhelg!! ☀️

Lämna en kommentar

Annons
Annons