Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Löpningen och badplatsen jag älskar mest

löpning och bad

Under veckorna som vi var iväg med husvagnen sysslade jag mycket med något som jag älskar att göra på sommaren. Ja, just det. Jag sprang mycket på morgnarna för att avsluta löpturen med ett dopp i vattnet. Det var aldrig speciellt långt jag sprang, med tillräckligt långt för att bli varm och känna en extra stor längtan till att få hoppa ner i vattnet. Är inte ett bad som allra härligast då?!!

Eftersom vi var på tre helt skilda platser på vår husvagnssemester så fick jag springa på olika sätt; med olika underlag och omgivningar. Härligt med variation och vackert var det både i Hultsfred, Ugglarp och Mariestad. Jag njöt så av dessa morgnar med spring och bad och jag tänkte att så här vill jag alltid ha det.

Det var som att jag hade glömt att jag ju har detta härliga även hemma, men imorse när jag sprang till “vår” sjö fick jag som en aha-upplevelse och kände en sådan tacksamhet till att vi faktiskt har detta underbara hemma också. Möjligheten att springa i fina omgivningar för att bada i en sjö är en lyx att kunna njuta av och det kan vi varje dag om vi vill. Det var som att vi åkte bort till något fint för att inse att vi har det allra finaste hemma!

Sjön låg spegelblank och så fin imorse. Strax innan jag kom fram hit till sjön passerade jag två hästar i hagen som jag hälsade god morgon på. Hur härligt!!

I Hultsfred bodde vi precis bredvid en sjö och jag kunde avsluta morgonens löprunda, eller som här ett cirkelpass på parkbänk, med ett dopp i det kalla, klara.

Ugglarp bjöd på flera underbara sandstränder och ett salt, magiskt havsvatten. Såklart att jag badade efter springet där!

Vår egna badbrygga i Mariestad var magisk. Här ser ni den i kvällsskenet, men morgnarna vid den var också härliga.

Trots alla fina löprundor med bad på husvagnssemestern njuter jag alltså mest av att springa och bada här hemma. Och det är ju bra! <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons