Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Medan det är tyst här på bloggen…

Blommig byxdress

… så gör jag det här:

  • Firar dottern som nyss har fyllt 5 år och som vi har haft kalas för flera dagar i rad.
  • Bygger växthus med mannen.
  • Försöker komma in i semesterlunken.

Dessutom sker det något bakom kulisserna på bloggen just nu. Just det, den håller på och flyttar till ett nytt sammanhang och snart sker det! Johanna, du gissade rätt senast, när jag hintade om det för några veckor sedan. Det är dit jag ska!

Det sker en del tekniskt i bakgrunden just nu, som tar sin lilla tid. Men det blir bra när det är klart!

Mellan varven av växthusbygge försöker jag varva ner och ta det lugnt samt insupa sommaren. Snart ses vi här på bloggen igen (för jag behåller samma URL och bloggadress). Tills dess kan du alltid kolla in mina inlägg och Stories på Instagram: @fitnessochhalsa.

Hoppas att du njuter där du är!

Lämna en kommentar

Annons
Annons