Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Aktiviteter på en camping i Hultsfred, Småland

Jag har redan berättat om det härliga med att campa på en naturnära campingplats i Hultsfred, något vi ju gjorde tidigare denna sommar. Nu tänkte jag skriva några rader om vilka aktiviteter vi gjorde på denna fina camping i Hultsfred i hjärtat av Småland.

Aktiviteter på en camping i Småland

När vi kom till naturcampingen i Hultsfred hade jag inte tränat på någon vecka. Min första semestervecka hade jag valt att hålla helt träningsfri. Främst för att kroppen behövde vila, men också för att vi ändå var i full gång med växthusbygge och det tog mycket kraft och ork i sig.

Väl framme här så ville jag gärna komma igång och röra mig igen och vad passar inte bättre då än att springa längs med en grusväg längs med sjön Hulingen, genom skog och förbi äng

De kallar den för “the Walk”, denna promenad eller springväg längs med vattnet. Perfekt för mig att springa då den anslöt till campingen vi bodde på!

Löpning är således en aktivitet som passar bra att göra på denna camping.

Aktiviteter på en camping i Hultsfred, Småland

För barnen fanns det saker att göra mest hela tiden. De cyklade gärna runt på campingen eller lekte i dess lekpark. Att hänga nere vid vattnet var också populärt. Ni ser på bilden härovan hur fint det var där och också om ni kollar närmare på några av dessa. Att bara sitta på den där bänken och blicka ut över vattnet kunde i alla fall jag göra hur länge som helst!

Aktiviteter på en camping i Hultsfred, Småland

Morgondopp, bad på dagen och kvällsdopp var såklart givet. Den här kvällen badade jag och barnen och det var så härligt i den fina kvällssolen!

Vi hängde gärna nere vid vattnet tills solen gick ner. Sedan var det mysigt att krypa upp i sofforna i husvagnen med en kopp te.

Nästa gång jag berättar om vår semester om Småland tänkte jag visa er hur det såg ut när vi besökte Bullerbyn, alltså den lilla by där filmen med samma namn spelades in. Hej så länge!

Lämna en kommentar

Annons
Annons