Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Fil och frukt i en burk

Fil och frukt i burk

Ni har sedan tidigare helt säkert förstått hur mycket jag älskar frukost i burk, att jag älskar chiapudding, kall gröt och smoothie i en burk eller ett glas. Det är inte bara praktiskt att äta frukost ur en burk – frukosten går ju ofta att förbereda kvällen innan samt kan med fördel tas med om du vill äta den på språng. Det blir ofta väldigt gott också!

Här får du världens enklaste frukost i burk: Fil och frukt, toppad med granola. Det är vad jag vill tipsa om idag – Enkelt, galet gott och så fint!

Fil och frukt i burk

Fil och frukt i burk

Jag tror säkert att ni redan har listat ut hur jag har gjort just denna frukost. Just det, jag har skurit ner bitar av nektarin i en burk. Här kan du såklart ta den frukt eller bär, som du är sugen på. Efter det har jag hällt på fil och slutligen toppat den med krispig granola och ännu mer färsk frukt (eller bär).

Fil och frukt i burk

Har ni förresten upptäckt den nya granola-smaken från Paulúns, den med kakao, kokos och mandel? Alltså, så god! En bonus är att den är berikad med extra mycket protein.

Fil och frukt i burk

Får jag en sådan här burk på morgonen, och såklart helst serverad på detta vis i trädgården, då har jag fått mitt vardagsglitter för den dagen. Det härliga är att det är ju så enkelt att fixa detta till sig själv.

Lämna en kommentar

Annons
Annons