Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Fitness & Hälsa – nu på Hälsa & Fitness!

Karin Axelsson - Fitness & Hälsa på Hälsa & Fitness

Jag har hintat om det några gånger på senare tid och nu är dagen här när bloggen har flyttat till ett nytt sammanhang. Från och med nu är Fitness & Hälsa en del av Hälsa & Fitness! Passande, eller hur?!!

Jag gillar Hälsa & Fitness inte bara för att deras namn är snarlikt mitt, utan också för att jag tycker de har en hälsosam syn på livet, kroppen och helheten. Hälsa & Fitness vill inspirera till ett friskare liv, en sundare form och ett mer balanserat mående. Det vill ju jag med och därför hänger jag här från och med nu.

Karin Axelsson - Fitness & Hälsa på Hälsa & Fitness

Adressen till min blogg är densamma för fitnessochhalsa.se ändrar jag inte på. Innehållet på bloggen kommer också vara detsamma framöver. Det som är nytt är hur den är paketerad rent visuellt och att jag nu hänger här med ett gäng likasinnade. Jag hoppas verkligen att du som läser gillar detta!

Välkommen till Fitness & HälsaHälsa & Fitness!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons