Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Solnedgångarnas sommar

solnedgång Brunnsviken

Igår skrev jag så här på mitt Instagram:

De saker som jag har njutit allra mest av denna sommar är mina morgondopp och de kvällsdopp och solnedgångar som jag har upplevt tillsammans med familjen. När vi nu är inne i augusti så vill jag att denna månad ska bli en månad med många solnedgångar.

Att njuta av en solnedgång ger mig en sådan harmoni och ett skönt lugn. Det är ett ljuvligt sätt att avsluta dagen på!

Så tack juli för alla magiska solnedgångar. Jag ser fram emot mer magi nu i augusti!

@fitnessochhalsa på Instagram
Sjön Vänern och en badbrygga
Solnedgång på campingen i Ekudden, Mariestad
Solnedgång på campingen i Ekudden, Mariestad
Solnedgång i Ugglarp

Solnedgångarnas sommar

Ja, ni ser vilka vackra solnedgångar jag har njutit av under juli månad. Men inte trodde jag att det skulle vara redan samma kväll som jag skulle få njuta av ännu en fin solnedgång.

Igår kväll åkte jag hem till min syster efter jobbet. Hon bjöd på en ljuvligt god sallad med mozarella och varmrökt lax. Efter den och en kopp kaffe gick vi ut och promenerade ett varv runt Brunnsviken. Det var då, medan vi gick där och pratade om stort och smått, som vi fick uppleva en vacker solnedgång. Jag fångade några av de fina ögonblicken igår kväll:

Det var inte bara solnedgången som var värdefull igår kväll. Egentiden med syster var än mer värdefull och fin. Och att gå de 12 kilometerna runt sjön var också härligt. Så skönt att få njuta av frisk luft och rörelse denna ljumma kväll!

Vi har tidigare promenerat runt Brunnsviken, hon och jag. Via länken kan du läsa mer om hur det är att gå denna fina runda och framför allt om hur det var senast vi gjorde det.

När jag på vägen hem summerade kvällen kände jag en sådan tacksamhet för den kväll vi fick tillsammans. Och att vi fick njuta av en så fin solnedgång tog jag som ett tecken som att detta är solnedgångarnas sommar och att jag har många fler solnedgångar att njuta av innan sommaren är slut.

Lämna en kommentar

Annons
Annons