Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Tips för att behålla sommarkänslan: vattenmelonpizza!

Nu när det är så varmt, soligt och härligt är det inte svårt att känna sommarkänsla, men det skadar ju inte att boosta sommarkänslan ännu mer. I alla fall inte enligt mig.

Här kommer därför tips på ett riktigt somrigt tillbehör till lunchen eller middagen, alternativt så passar den att äta som mellanmål eller fika. Jag pratar om vattenmelonpizzan. Med en sådan på bordet blir vilken måltid som helst somrig och den brukar vara populär hos både vuxna och barn.

Sommarkänsla tips: vattenmelonpizza

Sommarkänsla tips: vattenmelonpizza

Just denna pizza av vattenmelon, som ni ser på bilderna, serverade jag för ett par veckor sedan när jag och barnen samt ett par av deras kompisar skulle äta lunch. Med blåbär från skogen och bitar av nektarin var den ett gott tillbehör till den kyckling som vi åt.

Sommarkänsla tips: vattenmelonpizza

För egen del gillar jag att även ha en smakrik ost på samt frön eller nötter. Den här gången blev det bitar av Grana Padano och rostade solrosfrön på min melonpizza. Snacka om somrigt och gott!

Jag har tipsat om denna ljuvliga variant av pizza förr, här hittar ni några fler exempel:

Njut av sommaren så länge den varar!

Lämna en kommentar

Annons
Annons