Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Skogen

I måndags började jag jobba igen och även om sommaren verkligen inte är slut så har vardagslivet återkommit till oss. Härligt, det med, och vi har denna vecka fått en mjukstart då barnen är hos sin farmor fram till idag. Denna arbetsvecka har därmed kunnat fyllas med mycket egentid med mannen och med sådant som annars är svårt att hinna med när barnen är hemma.

Mina inlägg på fredagar med Veckans bästa är tillbaka och här kommer denna veckas version!

Veckans vackraste

Jag har fått njuta av så mycket vackert på mina promenader och springturer denna vecka. Måndagens kvällspromenad med syster var magiskt fin, men det var också skogspromenaden med mannen i onsdags kväll och imorse var jag tillbaka i vår fina skog igen för ett löppass. Jag tröttnar aldrig på den vackra skogen, fylld med träd, mossa och blåbärsris!

Veckans träning

Måndag: I måndags var det första gången på fem veckor som jag skulle gå upp min vanliga tid, klockan 05:30. När alarmet ringde var jag tröttare än tröttast då jag hade sovit dåligt hela natten. Så för en gångs skull valde jag att somna om och gå upp vid 7 istället. Men det fanns inget annat alternativ – jag känner min kropp!

Träning på morgonen hanns därmed inte med, men den ljuvliga promenaden på närmare 12 kilometer med syster på kvällen gav mig den rörelse jag behövde för den dagen.

Tisdag: Piggare denna morgon och jag körde ett styrkepass i vårt utegym.

Onsdag: Löpning 5 kilometer och jag klockade mig själv för första gången på väldigt länge. 25 minuter blankt sprang jag på, vilket är bra att veta eftersom det snart är dags för Stafesten igen – loppet vi springer varje år med jobbet.

Torsdag: Ett lättare pass i utegymmet igen. Jag är fortfarande så glad för att jag klarade 5 chins i helgen – har tränat så länge för det! Lite chinsträning blev det även denna morgon.

Fredag: Jag inledde denna dag med att springa terräng i vår skog. Närmare sex kilometer över stock och sten blev det. Morgonen var dimmig och alldeles magiskt fin!

Veckans mysigaste

Ikväll när barnen kommer hem efter fem dagar hos farmor kommer garanterat vara veckans mysigaste. Som jag har saknat dem!!

augustikväll Brunnsviken
solnedgång Brunnsviken

Veckans boost

Solnedgången när jag promenerade med syster i måndags var en boost i sig, men också att få egentid med henne var en välbehövlig boost.

Veckans mest inspirerande

Att börja jobba igen – helt klart! Vi har så mycket kul att se fram emot i höst och det är galet inspirerande att vara igång igen!

Veckans godaste

Mannen och jag åt middag på en grekisk restaurang igår. Den ligger i närheten av oss, men vi hade ändå inte varit där tidigare. Kul att upptäcka en “ny” restaurang i sitt närområde efter att ha bott i huset i närmare nio år! Riktigt god mat var det så dit kommer vi återvända.

Chiapudding med kall gröt, kvarg och chiasylt

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Inlägget med recept på olika sorters kalla grötar är det mest lästa. Härligt för jag lovar att samtliga kalla gröt-recept här är magiskt goda!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Häng med barnen såklart! Syster kommer över också, vilket blir mysigt. Tror också att jag ska ta mig lite tid till att planera för NY-resa, som jag och tjejkompisarna ska göra i höst.

Ha en ljuvlig fredag och helg, vart du än är!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons