Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Blåbärsplock i skogen

Det här är veckan när jag upptäckte att det fortfarande finns massor av blåbär i vår skog (lyckan i det!), när vi har fått njuta av magisk sommarvärme varje dag och när jag och teamet har haft en riktigt energifylld Kick-off. Här får du det bästa från den här veckan!

Soluppgång i skogen

Veckans vackraste

Det var ljuvligt vackert inne i skogen i tisdags morse när jag gick in där tidigt i ottan. Jag hade gått upp lite tidigare än vanligt för att hinna vara i skogen en bra stund innan det var dags att väcka barn och dra till förskola, fritids och jobb. Min förhoppning var att hitta några blåbär, men döm om min förvåning när jag hittade hur många som helst. Jag hann plocka i en timme, men skulle egentligen velat stanna och plocka en längre stund. Den sol som jag fick njuta av bakom tallarna och björkarna var en av veckans vackraste stunder!

Veckans träning

Måndag: Innebandy med kollegorna

Tisdag: Jag skippade träningen till förmån för blåbärsplock. Så värt!

Onsdag: Hemmaträning med gummiband och egen kropp.

Torsdag: Jag sprang bort till utegymmet på lunchen, körde ett snabbt styrke- och pulspass där och sprang tillbaka.

Fredag: Sitter nu på tåget på väg in till stan och planerar ta yogamattan ut till bryggan vid Karlbergskanalen. Där blir det rörlighet och styrka i frisk morgonluft!

Blåbärsplock i skogen

Blåbärsplock i skogen

Veckans boost

Blåbärsplocket var helt klart en boost och jag kommer garanterat ge mig in i skogen i helgen igen. En annan boost var den Kick-off vi hade med min avdelning igår. Så härligt engagemang från alla!

Veckans mest inspirerande

Jag gillar att en ny säsong av Chefssnack med Svante Randlert är tillbaka. I veckan lyssnade jag på senaste avsnittet med Patrik Hofbauer – super intressant och givande!

Veckans godaste

Gårdagens 5-rätters middag på Svartengrens med teamet var galet god. Kika in på de magiska rätterna på mitt Instagram, om du vill!

Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg (av de jag har skrivit denna vecka)

Det inlägg jag skrev om recept på zucchinibiffar har fått flest besök. Kul!

Vad jag ser fram emot i helgen

Vi ska fira min syster, som nyss har fyllt år. I övrigt blir det blåbärsplock, förhoppningsvis bad i sjön och så ska vi baka en våffeltårta.

Njut av din dag och ha en fantastisk helg!! <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons