Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Dagen före födelsedagsspringet

Idag är det dagen före min födelsedag och jag planerar att suga ut allt som är möjligt när det kommer till att vara 39 år. Sedan ett antal år tillbaka har jag som tradition att springa ett födelsedagsspring på morgonen på min födelsedag. Det traditionsenliga springet går alltid ner till sjön och i och med att det är slutet av september brukar det innebära löpning i vacker morgondimma, kylig luft och oftast har det varit med löftet om en solig och fin dag.

Väderutsikterna pekar på att det kommer bli precis en sådan ljuvlig löpning även imorgon och jag ser så mycket fram emot mitt födelsedagsspring. Men för att få lite försmak var jag tvungen att springa ner till sjön även idag på morgonen. Jag kan lova att det var en magisk upplevelse!

löpning och bad

Om du kikar in på mitt Instagram idag kommer du se hur vackert det var denna morgon när jag sprang ner till sjön. Jag stod vid just den här platsen och njöt av allt det fina, men istället för med tunna shorts och ett linne hade jag lite mer på mig och istället för grönt gräs och ett klart, blått vatten fick jag njuta av höstlik natur med ljuvligt vackra färger på träden och en dimmig slöja över sjön. Kolla in bilderna på Instagram och i mina Instagram Stories så förstår du hur fint det var!

Medan jag nu njuter av min sista dag som 39-åring laddar jag upp för en troligtvis väldigt magisk löparmorgon även imorgon. Så här har det sett ut tidigare år när jag har spenderat min födelsedagsmorgon med spring ner till sjön:

Morgonlöpning i dimma

fodelsedag-1-lopning

Morgonlöpning i dimma

Morgonlöpning i dimma

Visst är september en alldeles magiskt vacker månad?!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons