Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Älskade september

höst

Nog för att jag älskar sommaren och har njutit till max av den sommar vi just har haft. Men september är ändå en magisk månad och det är ljuvligt att vi nu står inför en höst. Kanske älskar jag september lite extra för att jag fyller år denna månad, men jag tror att det framför allt beror på att det är en så vacker och fin månad.

Särskilt nu i år älskar jag september lite extra då det kommer vara månaden som jag åker både till New York och på en kryssning i Medelhavet. Lyxen i det!

Spela boule med dottern - september

Den värme som vi fortfarande har är ljuvlig. I helgen när vi gick över till september var vi ute och njöt av solen, trädgårdshänget samt cykling och boule i området. September är en månad som jag verkligen vill maxa utomhuslivet. Luften är så frisk och klar och det är så fantastiskt vackert!

En vacker morgon i september

En vacker morgon i september

När jag lämnar barnen på morgnarna i september brukar solen vara på väg upp och det är galet vackert. Detta är månaden då möjligheten till att njuta av många soluppgångar är stor. Du behöver inte gå upp mitt i natten för att få se solen gå upp, utan kan tajma den när du ändå redan är vaken.

Ford Mustang och en tur på hösten

I september månad tar vi gärna turer med Mustangen och njuter av att susa fram mellan gula träd och höstlöv på marken. Och att springa utomhus i september är bland det ljuvligaste jag vet.

Trädgården på hösten

I trädgården är det fantastiskt vackert med alla färger från höstblommorna.

Pukka te i september

Pukka te i september

Jag dricker mer te och njuter av det mysiga med att tända ljus inomhus på kvällarna.

Blombuketter

blommor till mamma

födelsedag i september

Mot slutet av september fyller jag år och just i år blir det en jämn siffra. Älskar att plocka in blommor från trädgården, baka tårtor och samla de närmaste för att fira.

Ljuvlig septemberkväll hemma hos oss

Förutom att njuta inomhus med tända ljus på kvällarna är det också mysigt att hänga i trädgården i skymningen. Att sitta i badtunnan i varmt vatten medan det blir allt mörkare på himlen är en riktigt härlig september-grej att göra.

Älskade september, som jag är redo för dig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons