Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Några fina septemberinlägg

Äppelskörd

Jag har redan skrivit om hur underbar jag tycker att september är. Nu när luften är så där krispig och frisk och solen skiner blir jag påmind om det igen – det vackra med september och hösten. Så nu vill jag ge er några av mina septemberinlägg från förra året, som alla passar bra att läsa igen just den här tiden på året.

Morgonpromenad till sjön

September är en fin månad för tidiga morgonpromenader. Jag älskar att man kan gå ut innan morgonljuset kommer och få vistas utomhus medan solen börjar stiga. Luften är klar, kall och frisk och morgonen är så vacker då. Ni kanske nyligen har läst om den ljuvliga morgonpromenaden till sjön, som jag gjorde i september förra året? Om inte så kan jag intyga att den morgonpromenaden var en av de finaste jag har tagit och just en sådan vill jag ta nu när det är september igen.

Äppelträd i trädgården

Vi har ett litet äppelträd i vår trädgård och vid den här tiden på året brukar det vara dags att skörda äpplena. Här kan ni läsa mer om vårt äppelträd.

Äppelskörd

Vi har precis plockat ner de sista äpplena från trädet för i år. Förra året såg det ut så här när vi gjorde samma sak. Barnen kunde fylla flera korgar med äpplen fastän trädet är litet.

Äppelmuffins med crumble

Det finns mycket gott att göra av äpplen. Här kan du hitta några av mina allra godaste recept med just äpplen. Äppelsmulpaj är en sann favorit hemma hos oss när det kommer till bakning av denna frukt. Även mina äppelmuffins med crumble, som ni ser på bilden ovan, är galet ljuvliga! Jag tror att jag vet vad jag vill baka till helgen.

Bananbröd recept

Missa inte för övrigt det inlägg jag skrev för ett tag sedan med sådant som är gott att äta i september.

Karin Axelsson - Fitness & Hälsa

I september förra året skrev jag även ett inlägg om strategin för mina sociala medie-kanaler. När jag läser det nu inser jag att det fortfarande är aktuellt. Strategin idag är mer eller mindre densamma och om du ör intresserad av att läsa om hur jag lägger upp mina kanaler och varför så klicka in via länken.

Ljuvlig septemberkväll hemma hos oss

Slutligen vill jag slå ett slag för de magiska septemberkvällarna. Oavsett om vi spenderar kvällen i badtunnan eller ej så är de magiskt fina. Jag älskar när mörkret sänker sig på kvällen och jag får krypa upp i soffan under en filt. Den typen av njutning är svårare att få till under sommaren.

Njut fullt ut av resten av denna månad och ta vara på de fina dagarna som september bjuder på!

Lämna en kommentar

Annons
Annons