Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

När sommaren var som vackrast

När sommaren var som vackrast - hemma i vår trädgård i juli

Jag tänker ofta på hur mycket jag älskar de olika årstiderna vi har i detta land. Tänk att vi får uppleva så mycket vackert och fint under var och en av dem. Jag njuter av att vi har en variation i det och tycker också att det är mysigt att se fram emot en kommande årstid.

Just sommaren är ändå min favorit årstid. Jag älskar ljuset, dofterna, frihetskänslan, solen och värmen. Och hur mycket jag än uppskattar höstens krispighet, vinterns vita snö och vårens knoppar så är det sommaren som jag njuter mest av.

Bilderna i detta inlägg fotade jag en sommarkväll i början på juli denna sommar när det var som allra vackrast i vår trädgård. Jag vet att jag tänkte så då, att vackrare än så här blir det knappast. Dagen efter skulle vi åka iväg med husvagnen på en två veckor lång semester och jag ville liksom kapsla in allt det vackra i trädgården för att ta det med mig på resan.

När sommaren var som vackrast - hemma i vår trädgård i juli

Det var då i början av juli som vår vita klematis blommade som bäst. I gräsmattan lyste den vita klövern upp och de rosa-lila borstnejlikorna var som vackrast.

När sommaren var som vackrast - hemma i vår trädgård i juli

Så fint det var att sitta där i paviljongen då och njuta av allt det fina.

När sommaren var som vackrast - hemma i vår trädgård i juli

När sommaren var som vackrast - hemma i vår trädgård i juli

När sommaren var som vackrast - hemma i vår trädgård i juli

I kvällssolens sken gick jag runt i trädgården och njöt av allt det fina, alla vackra färger och ljuvliga dofter.

När sommaren var som vackrast - hemma i vår trädgård i juli

När sommaren var som vackrast - hemma i vår trädgård i juli

Nog för att det fortsatt var vackert i vår trädgård även efter att vi kom tillbaka från vår husvagnsresa, men vackrare än så här var det nog inte. Då i början av juli var det som vackrast – och det lever jag fortfarande på!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons