Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

På kryssning i Medelhavet!

I fredags fyllde jag 40 år och hela den dagen var alldeles galet magisk. Från morgon till sent på natten upplevde jag magi, fina ord, varma kramar och massor med uppvaktning. Vilka vänner, kollegor och familj jag har! Klockan 2 lade jag mitt huvud på kudden och somnade lycklig. Men bara för en timme. Klockan 3 ringde nämligen klockan och vi var tvungna att gå upp för att göra oss klara till nästa äventyr: mitt veckolånga 40-årsfirande på en kryssningsbåt på Medelhavet!

Flygningen från Stockholm till Barcelona var vacker med en morgonsol som steg upp bakom molnen och allt gick bra. Jag lyckades få någon timmas sömn, vilket var välbehövligt.

Framme i Barcelona var det sommarväder och ljuvligt varmt. Vi tog oss direkt till färjeterminalen och fick någon timme senare gå ombord.

Nu är vi på plats på det väldiga kryssningsfartyget MSC Seaview. Vilken båt – barnen är så lyriska över allt som finns att göra ombord!

Vi lämnade Barcelona på lördag kvällen och har sedan dess hunnit med både Toulon i Frankrike och nu Genua i Italien.

Som jag njuter av vår havsutsikt från balkongen och att få hänga mycket med familjen.

Jag är så tacksam till att få fira mina 40 år hela veckan lång på detta vis!

Lämna en kommentar

Annons
Annons