Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Blåbärsplock i skogen

Jag har just haft en riktigt tuff lämning på förskolan och är väl egentligen inte på humör att skriva om Veckans bästa. Samtidigt så är det kanske det jag behöver som mest nu; fokusera på det fina, roliga och härliga som har hänt och kommer hända denna vecka. Att lämningen blev som den blev kan jag ändå inte ändra på nu och jag vet att dottern är i trygga och varma händer där på förskolan.

Så här kommer den alltså, denna veckans bästa!

Veckans vackraste

Är det inte ljuvligt vackert nu när hösten är på ingång?! Just denna morgon är det soligt och luften är klar och frisk. Det blommar för fullt av höstens blommor och träden är fortfarande gröna. Jag skrev ju om mitt älskade september häromdagen och det är verkligen en fin månad!

Gymträning

Gymträning

Veckans träning

Träningen har känts riktigt bra denna vecka. Jag har fått till en bra mix och tagit ut mig i varje pass. Lite löpning hade kanske inte skadat. Får försöka få in det desto mer nästa vecka!

Måndag: Innebandy med kollegorna!

Tisdag: Egenträning hemma med gummiband och kettlebells. Blev ett effektivt och ganska tufft pass.

Onsdag: Jag har aktiverat mitt medlemsskap i Fitness Collection igen och i onsdags testade jag ett nytt gym ur deras utbud. Jag tränade ett Buddy Workout-pass på True Workout Vasastan.

Torsdag: Jag inledde min dag på World Class Vasastan och körde först en halvtimmes styrka för överkroppen i gymmet och sedan CXWorks, ett gruppträningspass för bålstyrka och rörlighet. Så bra!

Fredag: Imorse rullade jag fram yogamattan i vardagsrummet och körde ett pass där. När jag var klar lät jag sonen välja en sista övning åt mig och självklart valde han Burpees. Så finalen blev 20 Burpees!

Veckans boost

Jag träffade bästa vännerna för en promenad på lunchen i måndags. Det var super spontant och väldigt värdefullt!

Veckans mest inspirerande

Jag har precis gått med i 4Good Business Network och nu denna månad kickar allting igång. Om ett par veckor har vi vår första träff och jag är redan inspirerad, fastän vi inte riktigt har börjat än.

Veckans godaste

Måste bli våffeltårtan, som jag skrev om igår. Kolla in den om du har missat!

Glasskakor Chocolate Chip recept

Veckans mest lästa inlägg (av de jag har skrivit denna vecka)

Mitt receptinlägg med Glasskakor Chocolate Chip är det många av er som har klickat in på. Hoppas ni testar att göra dem för de är verkligen ljuvligt goda!

Blåbärsplock i skogen

Vad jag ser fram emot i helgen

Att slippa stress och att passa tider är det jag ser mest fram emot i helgen. Mannen jobbar så jag och barnen kommer hänga en hel del själva. Kanske att jag får till lite blåbärsplock i skogen medan de leker med kompisar. Förra helgen såg det ut som på bilden ovan och det var verkligen magiskt!

Hoppas att din fredag har börjat bättre än min och hoppas att du får en härlig dag och helg!! <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons