Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

En fin septemberkväll vid fotbollsplanen

Min veckans bästa för den här veckan kommer redan idag, en dag tidigare än den brukar. Detta för att jag från idag och hela resten av veckan har semester och kommer logga ut en hel del härifrån. Det blir inte svårt att plocka ut det bästa med denna vecka eftersom jag idag åker till New York med mina tjejkompisar. Så mycket skoj vi ska ha!

Men misströsta inte, jag har uppdaterat bloggen med ett gäng schemalagda inlägg så ni kan gärna komma in och läsa nytt och fräscht resten av veckan också. Nu kör vi denna veckans bästa!

En fin septemberkväll

Veckans vackraste

Vad fint det var i tisdags kväll när jag och resten av familjen var på sonens fotbollsträning. Han har precis bytt lag och det känns så bra med det nya. Att de spelar utomhus under sommarsäsongen och att just denna kväll var så varm och fin gjorde det hela ännu härligare!

Rörlighetsträning hemma

Veckans träning

Måndag: Innebandy som vanligt

Tisdag: Jag testade Crossfit på World Class. Det visade sig vara utomhusträning och ingen kunde ha blivit gladare än jag. Så jobbigt och ett väldigt roligt pass!

Onsdag: Hemmaträning med rörlighetsstyrka i fokus

Torsdag: Jag har precis sprungit en runda på fem kilometer nu på morgonen. Känns bra att ha gjort det med tanke på att vi ska sitta många timmar på flygplan idag.

Fredag och helgen: Vi får se hur mycket träning det blir i N.Y.. Jag kommer garanterat springa i Central Park, vill gärna testa gymmet på hotellet och simma i poolen på taket där. Återstår att se om det blir något mer!  

Veckans boost

Att jag ska åka till New York med tjejerna såklart!

På Google i Stockholm

Veckans mest inspirerande

Spenderade hela dagen igår på Googles Stockholms-kontor. Intressant och inspirerande även om det inte var så mycket nytt för mig den här gången.

Veckans godaste

Lunchbuffén på Google är alltid galet god. Den njöt jag av igår, kan jag säga!

Veckans mest lästa inlägg (av de jag har skrivit denna vecka)

Inlägget jag skrev om den 7:e september för ett år sedan är det flest av er som har läst. Det var verkligen en ljuvlig morgon att minnas tillbaka till!

Tjejhelg på Kyrkesund, Tjörn

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag tror nog att ni redan har listat ut det. Det ska bli ljuvligt att hänga med dessa tre tjejer i dagarna fyra och samtidigt utforska och uppleva den magiska staden. Jag har aldrig tidigare varit i New York och velat åka dit väldigt länge. Nu är det dags och dessutom med dem – helat underbart!

Häng med mig på mina Insta-Stories om du vill få en glimt av vårt New York!

Lämna en kommentar

Annons
Annons