Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Lunch på lunchevent

Tidigt i måndags morse landade jag och tjejkompisarna på Arlanda efter att ha spenderat fyra dygns på vår New York-resa. Jag åkte direkt till innebandy-hallen för att spela med kollegorna och sedan till kontoret. Blev en rivstart på veckan direkt, helt enkelt!

Snacka om att jag har varit boostad denna vecka från vår resa, men också ganska trött. Här kommer det bästa från den här veckan!

Tjejerna och jag i New York

Tjejerna och jag i New York

Veckans vackraste

Älskar den friska, kalla höstluften vi har nu. Flera morgnar denna vecka har det varit väldigt soligt och jag har njutit av vackra höstmorgnar.

Volleyboll

Veckans träning

Måndag: Som sagt, innebandy med kollegorna

Tisdag: Lugn träning hemma på morgonen med fokus på styrka och rörlighet

Onsdag: Jag tränade ett lunchpass på Träningspuls. Det var ett skivstångspass likt Bodypump och jag har fortfarande rejäl träningsvärk från det. Kul och bra!

Torsdag: Jag och några kollegor spelade volleyboll på morgonen. Kul!

Fredag: Tillsammans med en kollega drog jag till Stockholm Kickboxning på lunchen och tränade Boxing Madness. Ni förstår nog på namnet att det var tufft – och också kul!

Veckans boost

Energin efter New York-resan har verkligen boostat mig!

Veckans mest inspirerande

Jag som är lite av en SEO-nörd älskar att Sökpodden släppte senaste avsnittet denna vecka. Denna gång handlar det väldigt mycket om just SEO. Här hittar du till avsnittet.

Lunch på lunchevent

Lunch på lunchevent

Veckans godaste

Igår var jag på ett alldeles ljuvligt lunchevent där vi blev bjudna på så fin och god vegansk mat, gjord av David och Luise på Green Kitchen Stories. Maten bestod av den veganska nyheten Fazer Yosa havrebit. Kommer garanterat berätta mer om den framöver för den är verkligen en super-produkt! Du ser nog på bilderna att matupplevelsen var väldigt vacker också.

Vårt 40-årsfirande i New York - på Top of the Rock

Veckans mest lästa inlägg (av de jag har skrivit denna vecka)

Det är många av er som har varit inne och läst inlägget om vårt 40-årsfirande i New York. Kul!

Vad jag ser fram emot i helgen

Många aktiviteter med familjen är inplanerade, precis vad jag behöver. Behöver fylla upp med familjetid, helt enkelt!

Nu är det fredag kväll och jag ska snart bänka mig i soffan tillsammans med mannen och barnen och kolla på filmen …. Ha en ljuvlig helg, alla fina läsare!! <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons