Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Det är verkligen inte svårt att hitta godbitar från den här veckan. Dels har det att göra med att hösten är så sagolikt vacker just nu, vilket jag njuter till fulla av, och dels är det för att jag fyller år den här veckan (närmare bestämt idag) och det tycker jag är så härligt. (Får man säga så?) Att vi dessutom åker på en Medelhavskryssning imorgon gör inte veckan sämre direkt. Här kommer denna veckans bästa!

Veckans vackraste

Både igår och idag sprang jag min älsklingsrunda ner till klipporna och sjön. Bilderna i detta inlägg är från gårdagens löptur, men det var minst lika vackert idag. Som jag älskar höstmorgnar som dessa när dimman ligger över fälten, himlen färgas rosa av den sol som är på väg upp och vattnet ligger spegelblankt i väntan på en ny dag. <3

Veckans träning

Måndag: Innebandy med kollegorna, lika kul och svettigt som vanligt!

Tisdag: Lugnare träning i form av gummibandsstyrka och rörlighet hemma.

Onsdag: Ett tufft träningspass i uthållighetsstyrka på Träningspuls

Torsdag: Löpning 5 kilometer till sjön och tillbaka.

Fredag: Exakt samma som på torsdagen – så ljuvligt!! (Det ser ni nog på bilderna att det var!)

Veckans mest inspirerande

Jag som jobbar med försäljning inspireras av att lyssna på poddar om säljtekniker och -metodiker. I veckan lyssnade jag på avsnittet i Säljpodden och om Megadeals – väldigt inspirerande och bitar från det kommer jag garanterat ta med mig in i strategin på jobbet.

Veckans godaste

Det lär bli dagens alla godheter i samband med att min födelsedag firas. Men annars vill jag tipsa om det goda inlägget jag skrev i veckan om mina bästa frukosttips i New York. Granolan på Buvette is to die for!

Veckans boost

Mitt födelsedagsspring nu på morgonen, stunden vid sjön och att sedan springa hem till familjen som grattade och kramade mig. Är säker på att jag kommer bli än mer boostad resten av denna dag också!

Veckans mest lästa inlägg (av de jag har skrivit denna vecka)

Det var just inlägget om New York frukosttips som flest av er har läst. Hoppas att ni får nytta av tipsen!

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag älskar att fylla år och att fylla jämnt, som jag gör idag, känns extra härligt. Jag ser fram emot att bli firad hela dagen och att sedan få åka iväg på en veckas semester med familjen. Imorgon 06:30 lyfter vårt plan mot Barcelona och därifrån ska vi sedan kryssa runt på Medelhavet i sju dagar och nätter. Så magiskt!

Jag hoppas att du får njuta av din fredag och helg till max! Även om du inte ska fira födelsedag som jag eller åka på lyxresa så hoppas jag att du ser till att ge dig själv stunder av ren och skär njutning!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons