Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Det härliga med att ställa klockan en lördagsmorgon

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Det är sällan jag ställer klockan om jag inte måste på helgen. Jag uppskattar och älskar att få sova ut när jag är ledig och unnar mig därför oftast det. Men igår kväll kände jag att kroppen behövde lite mer träning den här veckan och bästa tänkbara träningen jag kan tänka mig på helgen är en löprunda innan resten av familjen vaknar. Så jag gick och lade mig tidigt igår och ställde klockan på sju. Jag fick alltså sova ganska länge ändå, men det var fortfarande mörkt när jag smög upp. Att dricka kaffe i köket i ensamhet medan det är mörkt ute är bra mysigt.

Lilltjejen hann vakna och komma ner innan jag gav mig ut på min löprunda. Hon var nöjd i soffan under en filt och framför Barnkanalen så en stund senare, när det hade hunnit ljusna, gav jag mig ut.

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Det är så sagolikt vackert ute nu med alla eldröda träd. Så här såg vår gata ut imorse när jag började springa mot sjön.

Löpning en lördagsmorgon på hösten

En knapp kvart senare var jag framme vid den här skogen och jag svängde in mot den lilla stigen, som går förbi hästhagarna och ner till sjön.

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Den här utsikten med hästhagarna och sjön som glimmar bakom träden är så vacker. Det är den alltid, men kanske att den är som vackrast nu när allt är gult, rött och orange.

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Som alltid när jag springer ner hit till sjön stod jag och blickade ut över det vackra. I öronen hade jag podden Chefssnack med Svante Randlert, denna gång avsnittet med Caroline Farberger, VD för ICA Försäkringar. Ett intressant och viktigt avsnitt om ledarskap!

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Vilken härlig kombination det är: rörelse, vacker natur, frisk luft och något intressant att lyssna på!

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Min väg hem var minst lika vacker, som ni ser. Vi har verkligen fått njuta av en magisk oktobersol idag och har passat på att vara ute så mycket som möjligt. Om jag ångrar att jag ställde klockan denna lördag? Nej, inte en sekund! Imorgon kommer jag däremot sova ut.

Lämna en kommentar

Annons
Annons