Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Några bra saker just nu

Karin Axelsson höst

Denna onsdag morgon har börjat magiskt – i alla fall nästan… Om vi bortser från ett vansinnesutbrott från dottern när jag väckte henne imorse så har det varit en alldeles ljuvlig morgon. Jag hann jobba en stund i lugn och ro i ett tyst och mysigt kök. Barnen har varit medgörliga, lämningarna gick bra och jag fick promenera under en alldeles rosa himmel när jag gick till stationen. Nu sitter jag här på tåget, på väg in till kontoret och kan skatta mig lycklig för så mycket.

Som jag skrev på mitt Instagram häromdagen så går ju livet upp och ner – det är naturligt. Men för att behålla glöden och glädjen behöver man lägga fokus på det som är bra. Här kommer därför ett inlägg med några bra saker just nu – sådant som jag gillar lite extra för stunden.

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Hösten är inne i sin sista ljuvligt vackra fas. Det sprakar av guld när solen är framme och jag passar på att njuta så mycket jag kan.

Jag är tacksam för att jag kan springa på grusvägar som denna och ser fram emot lite höstspring idag på lunchen.

Tjejhelg på Kyrkesund, Tjörn

Hösten är också den tid på året som jag gärna går runt med min blåa, fluffiga jacka. Känner mig som en fraggel när jag har den och tycker det är härligt!

I övrigt är jag också tacksam för de fina minnen jag har kopplat till denna bild. Det var för ett år sedan när jag och tjejkompisarna var på yogahelg hos Yoga Island på Kyrkesund, Tjörn. Vilken boostande helg det var! Just denna bild tog vi på den andra dagen, som du kan läsa mer om här.

Yoga inne på hösten

Hur mycket jag än älskar att vara utomhus uppskattar jag också de mysiga mörka stunderna inomhus. Att få yoga inne med tända ljus är bland det bästa jag vet. Och att krypa upp i soffan med te och filt på kvällen är också mysigt.

Jag brukar sällan följa några TV-program, men har just nu flera stycken jag tycker är riktigt bra. De flesta råkar vara på SVT också:

  • Innan vi dör – Jag och mannen satt bänkade hela förra säsongen och det gör vi nu igen. Så spännande!
  • Lyckomaten – Jag tycker att Sofia och Tareq gör det så bra och programmet förmedlar verkligen hälsa på riktigt.
  • Din Hjärna med Anders Hansén – så intressant och viktigt!
  • Första Daten – Kul eftersom det är min bästa väns man som är kocken!
  • Solsidan – älskar den och kommer alltid göra (dock inte SVT, utan TV4)

Är nyfiken på programmet “Kalles och Britas hälsoresa” med Kalle Wahlström och Brita Zackari. Måste kolla in!

Skönt att boosta upp sig med så mycket bra denna onsdag! Ni vet ju hur viktigt jag tycker att det är att fånga sitt vardagsglitter varje dag och det gör jag enkelt med tanke på allt fint och härligt som finns att göra just nu.

Lämna en kommentar

Annons
Annons