Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

När det är så vackert att jag nästan vill gråta…

Det är framför allt under perioder när jag har som mest att göra som jag behöver dem som mest. Jag pratar om de där stunderna av egentid, helst ute i naturen i samband med att jag rör på mig. Trots ett fullspäckat schema prioriterade jag min löpning till sjön imorse och det var så rätt. Som jag njöt av stunden vid sjön och också av springet dit och hem!

Det var inte fullt lika ljust som denna morgon, men det var ändå så vackert att jag nästan ville gråta. Bilderna här kommer från mitt födelsedagsspring på min 40-årsdag för snart två veckor sedan och kanske att ni minns att jag tjuvstartade med en minst lika vackert spring dagen före födelsedagen också? Att göra samma sak imorse gav mig samma härliga känsla och positiva upplevelse!

Jag fyllde på och tankade upp med positiv energi och tacksamhet. Snacka om vardagsglitter när det är som bäst!

Lämna en kommentar

Annons
Annons