Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Ordets makt och tankens kraft

Yoga under purpurapeln

Jag tror starkt på att vi kan påverka mycket av hur vi mår och presterar med hjälp av tankens kraft och genom att formulera ord och tankar på ett visst sätt. Det handlar om att bestämma sig för att ha en positiv inställning och att ta för sig om man vill någonstans.

Om jag tycker att det är enkelt? Nej, verkligen inte alltid, men jag märker att jag blir bättre på att behålla min positiva inställning när jag medvetet tänker på det. Jag behöver påminna mig om det gång på gång och det tror jag vi alla behöver, mer eller mindre.

För mig fungerar det ofta bra att boosta mig själv med kloka ord och citat. Så här kommer några jag nyligen själv har blivit inspirerad av och som kanske kan boosta även dig:

You get in life what you have the courage to ask for.

– Oprah Winfrey

Karin tränar under körsbärsträden

När jag nyligen var på den första träffen med 4good Business Network fick vi bland annat med oss dessa ord från Marie och Carina:

You will be successful if you help others to succeed

No one is you and that is your power!

Karin Axelsson - vardagsglitter

Gör som jag försöker göra: Ta vara på den dag du har idag och gör det bästa av den med en positiv inställning, en vilja att göra skillnad och att hjälpa andra i din omgivning! Du kanske inte når hela vägen just idag, men du når garanterat längre än om du inte hade försökt.

Feedback-tavla

På tal om ordets makt och kraft så vill jag också lyfta vikten av feedback. Att ge positiv feedback till människor i ens omgivning är så boostande och härligt – både när det kommer till att ge feedback och ta feedback. När jag nyligen fyllde jämnt fick jag denna fina tavla av mina kollegor. Snacka om att jag blir lycklig varje gång jag ser den!

Har du någon i din närhet som du skulle kunna ge feedback till idag? Gör det!

Lämna en kommentar

Annons
Annons