Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Höst oktober

Veckorna rusar på och det är åter fredag. Jag ser fram emot en dag med många intressanta möten och tror att dagen kommer bli grym. I vanlig ordning plockar jag här ut godbitarna från denna vecka i Veckans bästa.

Veckans vackraste

Det är så ljuvligt att promenera ute i naturen nu. Bilderna i detta inlägg visar hur det ser ut längs vägen jag går för att hämta barnen på kvällen. Så mycket glöd och vackra färger!

Veckans träning

Måndag: Jag skrev ju om min måndag morgon tidigare i veckan när jag hade ett tajt schema för att få till ett träningspass. Men jag lyckades med fem kilometer löpning i hällregn och det var så värt det!

Tisdag: Crossfit på World Class Vasastan – ett utmanande och svettigt pass som både hade fokus på rörlighet och styrka. Vi fick bland annat brottas med varandra – kul och tufft!

Onsdag: Vila

Torsdag: Volleyboll med kollegor

Fredag: På lunchen ska jag på cirkelträning på samma ställer som i tisdags. Ser fram emot detta!

I helgen: Jag har inte bestämt än om det kommer bli någon träning i helgen. Jag skulle vilja springa en runda imorgon bitti. Få se om jag har ork att ta mig upp till det.

Höst oktober

Höst oktober

Veckans mest inspirerande

Den nätverksfrukost jag var på i måndags inspirerade mig rejält. Dels fick jag en ny boost till att jobba vidare med LinkedIn som nätverksredskap, men det var också härligt att prata med de som var där. Vi var över 100 kvinnor i samma rum och det var en sådan energi och kraft i det rummet!

Via det 4good-nätverk som jag är med i lunchade jag också med en annan av medlemmarna i veckan. Ett super intressant möte som inte hade blivit av om det inte vore för nätverket.

Veckans godaste

Jag bloggade om en enkel och god snabbmat tidigare i veckan och tycker själv att den maten hör till en av veckans godaste.

Veckans boost

Träningspasset i tisdags boostade mig rejält och jag hade en härligt euforisk känsla i kroppen resten av hela den dagen. Träning när jag får ta ut mig rejält, blir utmanad och klarar av utmaningen och när jag är så där galet trött i kroppen efteråt – det är verkligen träning när den är som bäst!

En annan stor boost denna vecka är att det nu är exakt tre år sedan jag började på mitt DRÖMJOBB på digitala marknadsföringsbyrån Pineberry. För er som har missat så skrev Metro Mode en artikel om mig och mitt drömjobb för snart ett år sedan. Klicka in här och läs för det som står där gäller fortfarande.

Höst oktober

Veckans mest lästa inlägg (av de jag har skrivit sedan senaste Veckans bästa)

Det är väldigt många som har varit inne och läst om dagen när jag fyllde 40 år. Kul att detta har intresserat er och jag kan lova att jag fortfarande tycker att det är härligt att vara just 40! Det är också många som har läst mitt inlägg om att bloggen inte är död – för det är den ju inte.

Vad jag ser fram emot i helgen

Mannen är ledig och vi får hänga hela familjen tillsammans. Bara det är en sak att se fram emot. Vi har ganska mycket att göra i trädgården då den måste stängas inför vintern. Utöver det behöver vi rensa när det kommer till kläder och papper. Det blir med andra ord en ganska så praktisk helg, men vi har sagt att vi också ska ta oss tid till att vila och kommer nog äta ute någon av dagarna för att slippa lite av vardagssysslorna.

Hoppas att du lyckas skapa dig en magisk fredag och helg!!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons