Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Veckans bästa - träning på Rosa Skrot

Morgnarna är mörka nu och jag försöker tanka dagsljus så mycket som det går. De morgnar när jag lämnar barnen brukar det hinna ljusna på himlen medan jag promenerar till tåget – ett perfekt tillfälle till att insupa ljus och frisk luft!

Här kommer min veckans bästa från den här veckan i slutet av oktober – en vecka med både glädje och sorg. Håll till godo!

Veckans bästa - morgonpromenad på hösten

Veckans vackraste

Den ljust rosa himmel som jag njöt av i onsdags medan jag promenerade till förskola och skola för att lämna barn och sedan gick vidare mot tåget var så vacker. För mig är det äkta vardagsglitter att få njuta av en sådan himmel och just denna morgon hade jag faktiskt så pass gott om tid att jag hann stanna upp och ta in det fina.

Veckans bästa - löpning

Veckans träning

Måndag: Innebandy!

Tisdag: Ett lugnt hemmapass med styrka och rörlighet

Onsdag: Jag sprang en runda på lunchen. Var väldigt oinspirerad innan, men njöt av varje sekund när jag sedan sprang längs med kanalen på Kungsholmen. Nu under vinterhalvåret är den här typen av träningspass så viktiga för mig. Att få komma ut mitt på dagen och tanka dagsljus medan jag rör på mig ger så mycket energi!

Torsdag: Via mitt medlemsskap i ClassPass (nytt i Sverige och de som har köpt upp FitnessCollection) tränade jag ett styrkepass på Rosa Skrot. Gillar det gymet så mycket!

Fredag: Planen är ett träningspass utomhus tillsammans med I am Ready nu på morgonen

Veckans mest inspirerande

Jag har flera luncher med inspirerande personer inbokade denna vecka och också kommande veckor. En del av de luncher som jag har haft och ska ha är med kvinnor som är med i samma affärsnätverk som jag; 4good Business Network, och hade det inte varit för nätverket så hade jag sannolikt aldrig lunchat med dem. Via ett annat nätverk som jag också är med i tog jag en annan inspirerande lunch igår.

Det ger så mycket att träffa alla dessa personer över en lunch och jag blir härligt inspirerad på många olika sätt.

Veckans bästa - träning på Rosa Skrot

Veckans bästa - träning på Rosa Skrot

Veckans bästa - träning på Rosa Skrot

Veckans boost

Att träna på Rosa Skrot igår var en härlig boost. Älskar det gymet, älskar att jag orkar göra fem chins på raken och älskar outfiten som jag hade på mig.

Veckans godaste

Hittills denna vecka så är det helt klart den sotade laxen med cashew och glasnudlar som jag åt på lunchen igår på Kommendören. Riktigt galet god och fräsch mat!

Veckans bästa - jag under körsbärsträdet

Veckans mest lästa inlägg

Fastän jag skrev det så sent som igår så har flest av er läst inlägget om sorg och hur den till slut blir en del av dig själv. Jag upplever att många av er känner igen er i det, att sorgen har sina olika faser och att det måste få vara så.

Tittar jag på mitt Instagram den här veckan så ser jag att det är samma bild och ord som i blogginlägget som har fått flest interaktioner. Stor kram till er alla som befinner er i en sorgeprocess just nu! <3

Vad jag ser fram emot i helgen

Förra helgen skulle egentligen ha varit ganska lugn. I och med att vi mest var hemma var den också det på ett sätt, men vi tog tag i många olika praktiska projekt och vilade inte så mycket. Därför känner jag att jag behöver desto mer av vilan den här helgen. Barnen kommer vara hos sin farmor hela nästa vecka och jag vill därför vara med dem så mycket som möjligt den här helgen. Det ser jag fram emot!

Önskar er alla en fin fredag och en magisk helg! Unna dig själv sådant som du behöver och mår bra av!

Lämna en kommentar

Annons
Annons