Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Populära recept på Fitness & Hälsa

Köttgryta recept

Det är kul att följa trafiken in till bloggen, vart den kommer ifrån och vilka inlägg som fångar upp mest trafik. Jag gillar att analysera och förstå vilka ni är som hänger här, helt enkelt! Några av er har jag ju koll på, men eftersom de flesta av er inte lämnar så många avtryck här så blir statistiken i Google Analytics värdefullt för mig för att förstå vad som får er att komma hit och vad som intresserar er.

Ofta är det några av mina receptinlägg som får mest trafik, men det brukar skilja mellan årstider vilka receptinlägg som får mest trafik. Just nu är det tydligt att det är mustiga grytor och julrelaterade recept som många av er är intresserade av och söker efter. Men då jag också har några mer säsongsoberoende recept som rankar bra för sina sökord på Google så driver de också in mycket trafik. Här kommer mina mest populära recept på Fitness & Hälsa just nu.

Fiberrik och nyttig ugnspannkaka - recept

Denna fiberrika och nyttiga ugnspannkaka skrev jag om för så länge som nio år sedan. Receptinspirationen kom från Terese, som ju inte är med oss längre, men återigen ser vi ett bevis på hur mycket hon hann inspirera inom träning och kost under de åren hon levde.

Eftersom mitt inlägg om denna pannkaka har funnits så länge har det byggt upp en styrka genom åren och det är många som söker på nyttig ugnspannkaka som hittar till just denna.

Bananbröd recept

Receptet på mitt sockerfria bananbröd är en härlig Evergreen som är populär året om, så även nu. Helt rätt för brödet är verkligen magiskt!

Köttgryta

Så har vi den mustiga och fantastiskt goda köttgryta som många av er hittar till den här tiden på året. Blir själv lite sugen på att göra den gen nu när jag ser den!

Julfika

Underbart är det också att se att många av er är på jakt efter inspiration till julfika. Sökvolymen för ordet julfika har gått upp drastiskt den senaste veckan och då är det många som har hittat in till mitt inlägg om just julfika. För oss kommer det bli premiär att fika julfika till helgen och jag längtar så!

Häromdagen skrev jag ju också ett inlägg om mina godaste recept att baka till jul och även det inlägget har fått många läsare de senaste dagarna. Härligt att se!

Om du inte hör till dem som redan hittat till dessa recept sedan innan hoppas jag att detta gav dig lite extra matinspiration!

Lämna en kommentar

Annons
Annons