Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Soma Move och glädjen i att testa nya träningsformer

Jag skrev imorse på mitt Instagram att jag igår testade yogaformen Soma Move för första gången, men insåg en stund senare att jag ju testat det en gång innan dess, för ett antal år sedan. Men igår när jag var på Soma Move-klassen på House of Shapes så kändes det som en första gång, på ett positivt sätt.

Soma Move

Soma Move är en form av yoga med mjuka och atletiska övningar och består av ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster. Gårdagens pass var utmanande och ganska så fysiskt – precis så som jag vill att yoga ska vara.

Musiken var skön och passade bra till de olika djuriska rörelser vi gjorde. Vi agerade bland annat lejon via Lions pose, men också skorpioner och spindlar. En av de tuffaste övningarna var en form av armhävningar medan vi hela tiden förflyttade händerna åt sidorna.

Träning Soma Move i träningsdräkt från Pebbles Pilates

Jag älskar verkligen att testa nya träningsformer och Soma Move är absolut en träningsform jag kommer träna igen. Via mitt medlemsskap i ClassPass har jag möjlighet att hela tiden testa både nya träningsformer och träningsstudios. Jag inspireras av det och älskar att ha den möjligheten. Samtidigt så gillar jag att återkomma till den typen av träning som jag gillar.

Träning Soma Move i träningsdräkt från Pebbles Pilates

Igår tränade jag Soma Move i denna snygga träningsoutfit från Pebbles Pilates och idag kommer jag träna på en annan träningsstudio; Acid Training. Blir spännande att se vad den träningen går för!

Snacka om träningsglädje och massor med härlig inspiration för mig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons