Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Yoga - Karin Axelsson

Denna mörka novembervecka har än så länge innehållit både högt och lågt i känslospektrat, precis som livet är. Just i detta nu känner jag mig lugn, nöjd och glad och jag är fylld med fredagspepp. Hoppas även du har en bra känsla och njuter av nuet. Här kommer den här veckans bästa!

Veckans bästa

Veckans vackraste

Det börjar komma upp julbelysning inne i stan och hemma hos oss på landet också. Nu när det är så mörkt hela tiden lyser det verkligen upp fint när alla lampor är tända. Vackert!

Yogamatta och tänt ljus hemma hos oss

Knäböj

Yoga hemma

Veckans träning

För att få till veckans träning har jag varit tvungen att förlägga två träningspassen hemma. Med det sagt har det blivit en bra mix av olika slags träning och med olika intensitet denna vecka.

Måndag: Innebandy med kollegor. Vi var många där och fick köra med flera avbytare. Detta till trots blev det en rejält svettig timme då alla spelade med snabbt tempo och vi hade snabba byten. Så kul!

Tisdag: Ett morgonpass hemma där jag tränade styrka med gummiband och hantlar samt övade lite på mitt handstående.

Onsdag: Jag tände ett ljus och rullade fram yogamattan hemma i den tidiga morgontimmen. Det blev en halvtimmes styrka och rörlighet!

SPR Athlete Factory

Torsdag: Igår joggade jag iväg till SPR Athlete Factory på lunchen och tränade ett Express-pass där. Gillar upplägget på de passen skarpt. På bara en halvtimme får man riktigt tuff och intensiv träning för hela kroppen!

Fredag: Det är nu tidigt morgon och jag sitter på tåget på väg in till Södermalm.Även idag ska jag träna ett Express-pass på SPR Athlete Factory. Längtar!

Veckans mest inspirerande

I måndags kväll med Malcolm Larri och 4good Business Network var väldigt inspirerande. Läs mer här om du har missat vad den kvällen handlade om. Igår fikade jag med en av kvinnorna från nätverket – också inspirerande!

God natt-saga

Veckans mysigaste

Vi har börjat med att läsa Alla vi barn i Bullerbyn på kvällarna innan barnen ska somna. Så mysigt och det väcker många barndomsminnen hos mig själv! Just den här kvällen ville Storebror läsa i en annan bok istället för Lillasyster. När de är sams och ligger tillsammans så där i sängen smälter mammahjärtat 1000 och åter 1000 gånger!

Karin Axelsson efter morgonpromenad

Veckans boost

Jag fortsätter med mina minst 10 000 steg om dagen och det boostar mig så. Igår lyckades jag till och med komma upp i runt 17 000 steg och det var mycket tack vare den friska morgonpromenad jag tog innan jag väckte barnen för att lämna dem.

Veckans godaste

Jag har mest gott och fantiserat samt planerat för vad vi ska baka i helgen och är ganska säker på att det kommer utgöra veckans godaste.

Veckans mest lästa inlägg

Den solklara vinnaren är inlägget med inspiration till att baka till jul. Jag lade ut den på Facebook och fick många läsare tack vare det. Om du har missat det inlägget gå gärna in och låt dig inspireras av goda julrecept på kakor och godis!

Vad jag ser fram emot i helgen

Storebror ska vara hemma hos min syster hela dagen imorgon på pysseldag. Som han har sett fram emot det! Medan han är där ska jag och Lillasyster baka cup cakes. Hon har önskat sig cup cakes i regnbågsfärger och med en prinsessa på toppen. Få se vad vi lyckas med.

I övrigt ska vi som sagt börja med julbaket och hänga på fotbollsplan när Storebror spelar träningsmatch. Det blir nog en bra helg!

Ta hand om dig och njut av din fredag och helg så mycket som du kan!

Lämna en kommentar

Annons
Annons