Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa – Black Week 2019 ♥

Yey, det är fredag igen och inte vilken fredag som helst. Det är Black Friday och det ska bli så grymt att just på denna dag fira detta på jobbet idag. Denna vecka är också speciellt då både jobbet Pineberry och sonen  fyller år. Det ska såklart firas stort!

Här kommer denna veckans bästa – när det är Black Week.

Veckans bästa – Black Week 2019

Veckans vackraste

Det har snöat i natt och nu när jag sitter på tåget på väg till kontoret åker jag genom ett vitt vinterland. Så fint!

hemmaträning med yoga

Veckans träning

Det har varit en bra mix av träning denna vecka. Bilderna i detta inlägg kommer från mitt träningspass hemma i onsdags morse.

Måndag: Innebandy

Tisdag: Power Conditioning på SPR Athlete Factory – ett tufft cirkelpass med olika styrkeövningar

Onsdag: Yoga och rörlighetsträning hemma

Torsdag: Löpning 5 kilometer – en mörk runda i regn på morgonen

Fredag: Ett riktigt bra, svettigt och effektivt pass hemma imorse. Jag väljer att kalla passet för Black Friday svettfest och kommer garanterat berätta mer om det!

hemmaträning med yoga

Veckans mest inspirerande

Lyssnade på Ami Hemviken igår i samband med en föreläsningsdag jag hade med Close Chefsnätverk. Hon pratade om Övertygande kommunikation och jag fick med mig mycket matnyttigt.

Veckans mysigaste

Sonen som fyller åtta år imorgon klädde sig idag i skjorta, väst och slips. Så finklädd och söt! Förra helgen bakade vi lussebullar och pepparkakor, som han har med sig till klassen idag för att bjuda på. Han var så förväntansfull imorse och jag hoppas att han får en riktigt rolig dag med kompisarna. Ser fram emot att fira honom hela dagen lång imorgon!

hemmaträning med yoga
hemmaträning med yoga

Veckans boost

Jobbet, livet, familjen och allt kul som händer i helgen. Det är sådant som boostar mig just nu!

Veckans godaste

Åt en riktigt god fisk till lunch på Gondolen igår.

Veckans mest lästa inlägg

Det är många av er som har läst inlägget om dotterns och mina prinsessmuffins, som vi bakade i helgen. De kommer vi för övrigt njuta av när familjerna kommer och firar sonen på söndag.

Vad jag ser fram emot i helgen

Först och främst ser jag fram emot denna fredag. I och med att många av våra kunder på jobbet har sin viktigaste dag på året idag kommer vi fira Black Friday stort på jobbet denna dag. Alla kommer vara klädda i svart, vi har det Black Friday-pyntat på kontoret och det kommer ske olika happenings under dagen.

Imorgon ska sonen ha kalas på Extremfabriken – ett kalas jag ser fram emot minst lika mycket som han. Sedan ska det bli härligt att få fira honom tillsammans med familjerna och njuta av massor med tid tillsammans. Tänk att det är första advent också på söndag. Det ser jag fram emot!

Ha en riktigt bra Black Friday och Black Weekend!!!!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons