Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

En härlig dag i skidbackarna – Dagen före Dopparedagen

Åre julen 2019 - Åre Björnen

Igår kväll kom vi fram till ett snöigt och mörkt Åre. Det var sent på kvällen och vi hade kört hela dagen, men så skönt att komma fram.

Åre julen 2019

Vi hade beställt all mat innan från ICA Åres online-butik och på kvällen var det bara att åka till butiken och hämta ut alla kassarna. Så bekvämt!

Åre julen 2019 - vår utsikt

Imorse vaknade vi upp till detta vackra vinterlandskap. Vi gav oss iväg tidigt på morgonen för att hinna hämta ut barnens hyrskidor innan yngsta dotterns skidskola började.

Åre julen 2019 - Åre Björnen

Det har varit mulet så gott som hela dagen idag, men för en stund tittade solen fram. Då njöt jag!

Åre julen 2019 - Åre Björnen

Både barnen var taggade på sin skidskola – dottern först och sonen efter henne. Den här killen var i en avancerad grupp som åkte sittliften hela vägen upp till högsta toppen och ner därifrån.

Åre julen 2019 - skidåkning i Åre Björnen

Dottern har inte lika stor skidvana, men hon tyckte det var kul i sin skidskola och efter den åkte hon med mig och mannen i sele.

Åre julen 2019 - Karin i Åre Björnen

Förra året var första året som vi firade jul i Åre, men det känns som att detta skulle kunna bli en tradition. Så härligt det är att få kombinera skidåkning med julmys!

Åre julen 2019 - vår utsikt

Efter en heldag i Åre Björnens skidbackar landade vi hemma vid vår fina utsikt igen. Vi bastade och myste och resten av den här dagen har vi tagit det ganska lugnt.

Åre julen 2019 - Åre Björnen

Sent ikväll ska jag hämta min pappa och syster nere vid Åre Station. När de är på plats kan julen börja på riktigt. Imorgon inleder vi såklart med skidåkning först!

Hoppas att du har det bra där du är!

2 kommentarer

  1. God jul fina Karin! Hoppas att ni får der toppenbra i Åre! ❤

    Dock så har jag inte kunnat se några nya inlägg sedan början av december. Detta ändrade sig först idag när jag kan se allt igen. Undrar om det är någon mer som har råkat ut för samma problem?

    1. Hej Ellen och en riktigt God Jul tillbaka till dig!!

      Oj, vad tokigt! Jag har inte hört att någon annan har haft samma problem, men får kolla vad det kan bero på.

      Kram!❤️

Lämna en kommentar

Annons
Annons