Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

GOD JUL TILL ER ALLA!

GOD JUL från ett snöigt Åre Björnen

Julafton är här och jag kikar in för att önska er en riktigt GOD JUL!

GOD JUL från ett snöigt Åre Björnen

GOD JUL från ett snöigt Åre Björnen

Jag är så tacksam för att jag får spendera min jul i detta vita, vackra vinterland tillsammans med de som står mig närmast. Att vi idag startar vår julafton med skidåkning är magiskt i sig och att vi sedan ska njuta av både dans kring julgran och uppdukat julbord känns så härligt.

GOD JUL från ett snöigt Åre Björnen

GOD JUL från ett snöigt Åre Björnen

Bilderna i detta inlägg tog jag igår från vår balkong när vi precis hade kommit hem från skidbacken. Nu ljusnar det snart och det kommer då vara minst lika fint.

GOD JUL från ett snöigt Åre Björnen

GOD JUL från ett snöigt Åre Björnen

Oavsett vart du är och vad du gör denna dag önskar jag dig en riktigt god jul och en fin julhelg. Jag hoppas att du kan spendera dessa dagar med axlarna nedsjunkna, med låga stressnivåer och med mycket kärlek!

GOD JUL TILL ER ALLA!❤️

Lämna en kommentar

Annons
Annons