Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Juletid – stilla ro och frid

Vinter i Åre

Med bara en vecka kvar till julafton börjar jag se fram emot årets juletid väldigt mycket. Rent vädermässigt ser det inte ut att bli så mycket av en vit jul här i Stockholmstrakten och jag skulle kunna skriva exakt samma inlägg nu som jag gjorde för ett år sedan; om december och jul på olika sätt. (Tips: Kolla in det inlägget också om du vill få en länk till receptet på världens godaste saffransbullar.)

Precis som förra året åker vi till Åre för att fira julen där och om exakt en vecka kommer vi njuta av julafton i Åre på nästan samma sätt som då. Där är det minusgrader och snön ligger vit – tänk vilken julstämning det kommer ge oss!

Julafton i Åre

Att fira jul i fjällen, och närmare bestämt i Åre, är verkligen mysigt. Det insåg jag förra året. Mitt på dagen kommer vi vara på Åre torg för att dansa kring granen där och hälsa på Tomten, som sitter där i sin stora, sköna fotölj.

Julafton i Åre

Julafton i Åre

Julafton i Åre

Sedan kommer vi mysa hemma i stugan med brasan tänd och julmusiken på.

Mest av allt ser jag fram emot att njuta av utsikten från vår balkong och all tid utomhus vi kommer att ha.

Åre vinter

Om bara fem dagar står jag här och blickar ut över Åresjön.

Naturfenomen i Åre

Naturfenomen i Åre

Som jag ska njuta av det! Jag tror bestämt att det kommer bli en juletid med stilla ro och frid i år. För det har jag bestämt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons