Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Julrosen – julens finaste blomma

Julros - julens finaste blomma

Det finns många typiska julblommor som jag älskar. Bland dem hör hyacinten och amaryllisen, men en ny favorit för mig är julrosen.

Julros - julens finaste blomma

Visst är julrosen vacker i sin enkelhet?

Julros - julens finaste blomma

Julros - julens finaste blomma

Dottern hittade lite mossa i vår trädgård och med den gjorde jag denna lilla skapelse där julrosen prunkar så fint i mitten. Jag njuter av julrosen just nu i juletid, men tycker att den egentligen är lika fin och passande året om. Den är också lättskött och passar in i vilket sammanhang som helst. Finns helt enkelt bara bra saker att säga om julrosen!

När våren kommer kan man med fördel plantera ut julrosen. Det ska jag göra!

Tags : HemmamysJul

Lämna en kommentar

Annons
Annons